Original topic:

Samsung dex

(Topic created on: 10-25-2025 10:39 AM)
369 Views
tahakee
Active Level 7
Options
Galaxy A

Samsung dexi A25 telefonumda kullanmak için biraz araştırdım aslında yazılım var ama uygulama yokmuş. Ben de kısayol oluşturucusundan böyle bir kısayol oluşturdum ve pc ye kablosuz olarak yansıttım ve oldu. Ama sorun şu ki s serilerindeki gibi telefonum dokunmatik yüzeye dönüşmedi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz deneyen var mı?

image

image

19 Comments
serhatz04
Active Level 6
Galaxy A
Cihaz çökebilir.
tahakee
Active Level 7
Galaxy A
Evet cihaz 1 kere kapanıp açıldı ama şuan kullanılabiliyor. Samsung neden böyle bişi yapıyor anlamadım neden tüm cihazlarda kullanamıyorum ki
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy A
O zaman segment far.kının önemi kalmaz.
serhatz04
Active Level 6
Galaxy A
Bu DeX bugu One UI 8 ile oluştu. A serisinde bulunmuyor. Bug sayesinde kullanılabiliyor. Ama cihazın çökme ihtimali çok yüksek.
tahakee
Active Level 7
Galaxy A
Evet cihazım 1 kere kapanıp açıldı ama şuan kullanabiliyorum. Fare de taktık akıcı olmasa da kullanılıyor.
Cem35
Active Level 7
Galaxy A
Samsung' un Dex' i böyle alt segment cihazlar için yasaklaması ve kullandırmaması gerekir. A25 gibi alt segment bir cihaz da Dex kullanılmamalı. Sadece amiral gemileri S serilerinde bulunmalıdır. Nasıl yaptığınızı bilmiyorum ama umarım Samsung bu özelliği kullanımınızdan kaldırır ve kullanamazsınız. Donanımsal olarak kaldırmaz zaten.
tahakee
Active Level 7
Galaxy A
Evet doğrudur. A serisinde kullanılmıyordu zaten. Fakat bug oluşmuş ve şuan fare de bağladım güzel bir şekilde çalışıyor
Cem35
Active Level 7
Galaxy A
Ama cihazınız çökebilir bir sorun olabilir dikkatli olmalısınız. Samsung nasıl böyle bir hata yapmış ilginç. A serisine getirmekle S serisi kullanıcılarına haksızlık oldu. Ne far.kı kaldı şimdi.. İleride umarım kaldırırlar.
0 Likes
tahakee
Active Level 7
Galaxy A
Tam olarak getirmediler. Bu bir hata ve muhtemelen ilerde kaldırılacaktır. Fakat belki de kasıtlı getirdiler ve ilerde a serisinde de kullanılabilir bir özellik olur
0 Likes