cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung bildirim sorunu.

(Topic created on: 07-05-2023 02:17 AM)
hanrie3
Active Level 3
Options
Galaxy A

Bildirimler son gelen en üstte şeklinde gelmiyor. Telefonda bildirim sesi geliyor ve bildirimler birikmiş oluyor ama hangi bildirim geldiğini anlamıyorum kendisi saçma şekilde sıralıyor herhalde bununla ilgili bir ayar var mı yoksa samsungtan kaynaklı bir sorun mu?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba hanrie3,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
hanrie3
Active Level 3
Galaxy A
Ayrıca whatsapp instagram gibi bildirimler eski olmasına rağmen hep üstte kalıyor bu bildirimlerin karışık gelmesi sorunu biraz can sıkıcı.
Euadaro
Active Level 6
Galaxy A
Bende bir sorun yok takıntılı bir adamım olsa ilk konusunu ben açardım 😂
hanrie3
Active Level 3
Galaxy A
Çok gıcık oldum acaba ben bir ayar falan mı değiştirdim de böyle oldu 😅
Euadaro
Active Level 6
Galaxy A
Inanin hic bilmiyorum ama ortada donanımsla bir ariza olmadigina eminim ayarlardan bir erişebilirlik ayarlarini sifirlayabilirmisiniz muhtemelen sorununuzu o çözer.
hanrie3
Active Level 3
Galaxy A
Belli gruplandırma yaptığı için o gruba gidiyor mesaj o yüzden görmüyorum sln gelenin ne olduğunu
S20-ibrahim67
Active Level 3
Galaxy A
Şunlari kontrol edebilirsiniz. Screenshot_20230705_055708_Settings.jpgScreenshot_20230705_055656_Settings.jpgScreenshot_20230705_055650_Settings.jpgScreenshot_20230705_055637_Settings.jpg
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba hanrie3,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes