Resolved! Solved

Original topic:

Samsung almayın

(Topic created on: 04-18-2022 04:07 AM)
1120 Views
muratdeniza37
Active Level 6
Options
Galaxy A

Çok yavaş ve hiç bir seri ve tüm bağlantılar düzgün çalışmıyor yetkili servisleri bile düzgün çalışmıyor sakın almayın çöpe atarsın bir resim bile çekemezsin sanki 2mgb de daha düşük görüntü kalitesi sakın almayın 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba muratdeniz,

Size bu konuda geri dönüş yapabilmek için Doğrudan Mesaj üzerinden iletişim bilgilerinizi talep ettik ancak yanıt alamadığımızdan, kullanıcı adınız ile birlikte bize Mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
28 Comments
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A

Samsung alıp sınır hastası olma donuyor hiç bildirimi göremezsin yazmak istesem yazamazsın donunca beklersin saatlarca sonra kendi kendine kapanırsa uğraş dur hiç bir etkinlik çalışmaz sonra format atarlar tüm bilgilerin silinir zarardan başka birşey olmaz para verme bir yıldız bile hak etmez

helo1269441oa
Active Level 6
Galaxy A
Katılıyom
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A

Sağolasin sağlıkla dolasin kardeşim şimdi Türk milleti salak değil teknoloji nasıl kullanır iyi bilir ama Müslüman ol işini düzgün yap desen onu yapmaz suçu kullanıcıya verir satana kadar öyle demez yanında birde hediye var onuda vereceğiz 40 senedir aynı kulaklık verirsin biz ona bir laf söylemeyin ama telefon beş para etmez desem kırk kelime bulursunuz Samsung Hindistan yapılıyor uyanın Samsung almayın varsa çabuk satın

Heyyee
Active Level 8
Galaxy A
Kardeş sana ait bi konuda gördüm şarjın %97 olduğu halde güç tasarrufu modu açık. Güç tasarrufu modu telefonun çalışma kapasitesini %70-80e sınırlar. Senin telefonun tam kapasitede nasıl kullanıldığını bilmediğini düşünüyorum. Her konuda samsunga bi çamur atmalar.
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A
Ben onları kullanmıyorum ben kaç yıldır yanı 20 yıldır Samsung tamir ediyorum şimdi bana mal gibi kullanıyorsun dersin aynı yetkili servisleri gibi al kullan kim malmış gör derim sonra Samsung tabelasını da getirdim 2016 sonra Samsung bitmiştir müşteri haksız o haklı sattıklarını sonra müşteriyi tanımaz nede olsa Samsung müşteri ilgisi işte bu kullanmayı bilmiyorsun bunlar hepsi kayıt ama bunlara bakan ne yönetici var nede çalışan sanki onlar akıl kutu bizler salağız ben sana sözün yok seni işe alanlara sözün var sen bırak biride bana koreye git der onlar yapıyor dönmeyi garanti bitsin dönmeyi çözerler Samsung işe bu birde ben kullanayım neden dönüyor diyen çalışan yok hep müşteri haksız 😡😡😡🤬🤬🤬
vedat12
Active Level 6
Galaxy A

Benim cihazda a51 bende sorun yok

muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A
Ben onu sattım banka işlerinde sorun yaptı daha bir çok şeyler sen sadece alo diyorsan kullan ama teknoloji sınır ileride anlarsın o zaman garanti biter geçmiş olsun çöpe at Allah'tan sattım ona alo der senin gibi
EmreS20FE
Active Level 10
Galaxy A
A52s 5G kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
eliif
Active Level 4
Galaxy A

m52 kullanıyorum bende 🥲