Resolved! Solved

Original topic:

Samsung almayın

(Topic created on: 04-20-2022 10:26 AM)
349 Views
muratdeniza37
Active Level 6
Options
Galaxy A

Çok yavaş ve hiç bir seri ve tüm bağlantılar düzgün çalışmıyor yetkili servisleri bile düzgün çalışmıyor sakın almayın çöpe atarsın bir resim bile çekemezsin sanki 2mgb de daha düşük görüntü kalitesi sakın almayın 

28 Comments
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A
Yakında görürsün sen üzülme bizim arkadaşlarda derdi şimdi satacak adam arıyor a71 alın mı dedi bedava versen almam dedim
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
4 ay önce tüm Samsung telefonları sattım daha da almam demişsin 4 ay sonra noldu almazsan alma kardeşim de sürekli aynı mesajları atmanın alemi yok. Neyi kanıtlama peşindesin telefon almayabilirsin de boş boş gönderiler yazmanın amacı nedir? Sorununu da yazmıyorsun. En kısa zamanda başka markaya geçip forumdan gitmen dileğiyle.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Esselamun aleyküm hayırlı sabahlar kardeşim. Servis konusunda haklısın lakin her cihazın kötü değil. S serisi kullanıyorum s20 fe on numara beş yıldız yemin ederim böyle hız görmedim menü geçişleri uygulama arası geçiş hızı harika. Üst segment adı üstünde o tür modellerden alırsanız sıkıntı yaşanması zor gibi. Bir de teknoloji şans işidir bunu unutmayın. Selam ve dua ile kardeşim 😊😊😊
Galaxy A
Ne alalım peki kardeş sallamissinda
0 Likes
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A
POCO X4 Pro 5G
0 Likes
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A
A72 de bile o özellikler yok
0 Likes
Galaxy A
Tlfondan beklentin ne onu önce bı belirle kafanda elektronik şans işi yıllardır Samsung kullanıyorum bı sıkıntı görmedim değiştirirsem Apple alırım onunda tek sıkıntısı geri tuşu olayı poco xioami vs bilmem almamda almak isteyen alır keyif onun ama tlfonun transformers olup her işi yapmasını bekleyemezsin 🙂 sabah ilk iş git poco al civciv sarısı yakışır
0 Likes
Galaxy A
Poco nun servisinide görürsün bütün servisler öyle herşey müşteri hatası artık ve profesyonel resim icin fotoğraf makinesi al tabi Ara guler gibi resim çekebiliyorsan 😉🙂
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba muratdeniz,

Size bu konuda geri dönüş yapabilmek için Doğrudan Mesaj üzerinden iletişim bilgilerinizi talep ettik ancak yanıt alamadığımızdan, kullanıcı adınız ile birlikte bize Mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes