cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a73 hızlı şarj etmiyor

(Topic created on: 03-07-2025 01:36 AM)
224 Views
sahraaaaaa
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonum 3 senelik. Daha birkaç gün önceye kadar hızlı şarj ediyordu. Bundan günler önce temassızlık sorunu vardı. Sonra da hızlı şarj özelliği gitti. Ayarlarda açık olmasına rağmen telefon hızlı şarj etmiyor! Başka şarjlar ile de denedim aynı 

17 Comments
YunusG
Active Level 10
Galaxy A
Başka hızlı şarj destekli Samsung cihaz varsa onlarda da deneyebilir misiniz? Belki sorun gerçekten kabloların hepsindedir. Veyahut kullandığınız adaptör yüzünden de olabilir. Nadiren de olsa priz kaynaklı olabilir. Eğer bunlarda sorun yoksa sokete su, toz gibi yabancı madde girdi ise hasar vermiş ve buna sebep olmuş olabilir.
sahraaaaaa
Active Level 1
Galaxy A
Merhaba, başka bir telefonla şarj aletlerini deniyorum o telefonlarda hızlı dolduruyor. Ama benim telefonumu hızlı doldurmuyor. Sokete hiçbir şey girmedi sorun neyden kaynaklı bir türlü çözemedim
YunusG
Active Level 10
Galaxy A
O zaman muhtemelen telefon kaynaklı. Ama tamrciye gideceğinizi belirtmişsiniz. Sokette veya anakartta sorun olmasa da bunlarda sorun var diyip öpebilirler. Yani mahalle tamircisine gitmeyin.
sahraaaaaa
Active Level 1
Galaxy A
Ben de bu yüzden çekiniyorum açıkçası telefoncuya götürmeye de tereddüt ediyorum çünkü internetten baktım araştırdım bu çözümü çözebilen görmedim henüz
YunusG
Active Level 10
Galaxy A
Genelde ayarlardan kapattıktan sonra unutanlar oluyor ve bu nedenle burada soruyorlar. Eskiden, arada sırada ben de kapattığımda buraya sormaya gelsem de sonra "son bir kez ayarlara bakayım" deyip kapattığımı hatırlayınca geri dönüyordum. Veya kabloları, adaptörleri vs. sorun oluyor, veya en kötüsü soketleri hasar almış oluyordu. Sokette sorun olsa büyük ihtimalle hiç çalışmazdı, veya arada gidip gelirdi. Mesela o oluyor mu? Şarja taktıktan sonra şarj duruyor, sonra anında veya biraz sonra duruyor. Böyle bir şey de olabilir. Tamirciye gidecekseniz ve özellikle de garantiniz duruyorsa yetkili servise gidin.
sahraaaaaa
Active Level 1
Galaxy A
Ayarlara gün içinde kaç kez baktığımı hatırlamıyorum bile artık:) şarjımı başka telefona taktığımda o telefonu hızlı sarj ediyor ama ne yaptıysam düzelmedi ya. Sarja takınca durma olmuyor yavaş şekilde dolduruyor tek sorunum hızlı sarj özelliğinin çalışmaması anlayamıyorum
sahraaaaaa
Active Level 1
Galaxy A
Ve garantisi yok maalesef
YunusG
Active Level 10
Galaxy A
Pil tasarrufu falan etki ediyor olabilir. Yazılımsal olarak tek aklıma gelenler bunlar artık. Donanımsal ise muhtemelen cihazda sorun var ve tamirci zorunlu olacak.
Gqlaxy
Active Level 5
Galaxy A
Aynı sorunu annemin a53 de yaşıyor benim a35 imi hızlı şarj ediyor ama a53 ü yavaş şarj ediyor ama 15w lık a31 şarj cihazı kullanınca sorun olmuyor çok ilginç bir durum yani
0 Likes