cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a72 simyok sebeke yok gene ayni

(Topic created on: 11-28-2024 01:26 AM)
93 Views
Eg3techno
Active Level 1
Options
Galaxy A

1 sene oncede ayni sorunu yasadim tamire gonderdim, yok su degisti bu degisti iyi bi miktar para aldilar zaten. gene bu problem duzelmiyor arkadas. telefon sebekeye baglanmiyor. yazilimsal bisimidir yoksa donanımsalmıdır bilmiyorum. destekten yardım bekliyorum artık yeter cidden.

5 Comments
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
Ailemden bir kişi 2021 temmuz ayından beri A72 kullanıyor. Dördüncü senesine doğru gidiyor. Benzeri yada farklı bir sorunla hiçbir şekilde karşılaşmadık. Büyük ihtimalle sorunun yazılımsal değil. Donanımsal bir problem var cihazda. Garantisi bitmiştir muhtemelen. Bu yüzden artık yaptırmak yerine imkan varsa değişim kampanyalarından yararlanıp cihazı verip başka cihaz almanı tavsiye ederim
Galaxy A
2019'dan beri A50 kullanıyorum hiç bir şebeke, donanım sorunu yaşamadım 😊
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
Umarım yaşamazsında kardeşim. Bende ikinci telefon olarak 2019'dan beri hala A70 kullanıyorum. Aynı şekilde hiçbir sorun yaşamadım 😊
Galaxy A
Maşallah 😊, Ekim 2015'te aldığım 6s'yi yedek olarak kullanıyorum maşallah güncelleme alıyor hiç bir sorunuda yok😊
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
Ona da maşallah. Bende de 2016 S6 edge var ve sorunsuz çalışıyor. Sadecee bataryası 1-2 saat falan açık ekran süresi veriyor 😅 ama gerçekten batryayı değiştir devam et hiçbir sorunu yok 😊