- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung a71 128gb 8 RAM telefonumu 05/04/2021 tarihinde Ankara/çubuk satin aldım telefonu aldıktan 3 gün sonra uygulamalarda donma takılma telefon kendini yeniden başlatmaya başladı Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda telefonu fabrika ayarlarına dönüp sıfırlamamı istediler yaptım uzaktan erişimle bir şeyler yapmaya çalıştılar olmadı sonra en son yetkili servise yönlendirdi götürdüm telefonu yazilim atıp geri verdiler bir daha olursa video çekip getir dediler eve gitmeden tekrar başladı tekrar kapanmaya neyse videoyu çekip götürdüm ve telefonun iadesini talep ettim 14 nisanda gelin telefonunuzu yaptık dediler gittim telefonu elime alır almaz telefon tekrar kapanıp açıldı yaptık dedikleri telefon yüzüme bos boş bakıyorlar telefonun ekran jelatinini neden söktünüz dediğimde içini açmak için dediler ama söyle bir şey de var Samsung donanımsal bir hatta Olduğunda telefonu değiştirme hakkını sunuyor bunu söyledim sonra lafı çevirdiler isterseniz ana kartınızı değiştirelim falan dediler isterseniz tekrar video çekin dediler gözlerinin önünden telefon kapanıp açılıyor hala kabul etmiyorlar müşteri hizmetlerini aradım anlattım halla bir çözümü bulunamadı bu arada servisin adi Ankara'daki Kızılay Samsung basar servis bir haftalık telefonumu doğru dürüst kullanamadım hakkim helal değildir bir daha bu markayı almam aldırmam Yazıklar olsun toplamda telefonu yaptırabilmek için 240 km yol gidip geldim tamam ben yandım siz yanmayın almayın aldırmayın bu markayı yalancı muamelesi görüyorsunuz hakinizi aradığınızda a71 ve Samsung pişmanlıktır. Video yükledim uzun halide var isterseniz
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-14-2021 10:22 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-14-2021 10:25 PM in
Galaxy AOlmayacak yerde kapanıyor telefon çok sinir bozucu bir durum Allah kimsenin başına vermesin
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-14-2021 10:29 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-14-2021 10:30 PM in