Resolved! Solved

Original topic:

Samsung a56 5g model için bilgilendirme yapılmasını rica ediyorum

(Topic created on: 05-07-2026 12:20 AM)
309 Views
ahmet66480
Active Level 3
Options
Galaxy A

Uzun bir aradan sonra Merhaba Nasılsınız iyi misiniz sağlığınız keyfiniz umarım iyidir. Telefonumdaki WhatsApp uygulamasına girerken her seferinde şifre parola sormasını istiyorum Bu şekilde Ayarlayabilir miyim? 8.5 yazılım güncellemesi diye bir şeyler geziyor İnternette çok hakim değilim ama ne zaman gelir Sizce telefona? Bir de bu model telefonu kullanan varsa 45 watt ile ortalama ne kadar doluyor bilgi verebilir misiniz? Forum'a çok girmiyorum girip de denk gelirsem yorumlarınızı yanıtlamaya çalışırım yanıtlayamaz gönderiyi yorumlara kapanırsa şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
WhatsApp > Ayarlar > Gizlilik > Uygulama Kilidi > "Kilidi biyometrik tanımlayıcıyla aç"

View solution in context

Solution
Galaxy A
Problem yok hocam. One UI 8.5 bir sonraki Samsung güncellemesi. S26 Ultra'da olan yapay zeka özelliklerinin diğer S serisi telefonlara gelmesi bekleniyor. 6 mayıstan itibaren dağıtıma başlandığı söyleniyor. Öncelikle S25 serisine gelecek daha sonra diğer S serilerine. Daha sonra yavaş yavaş destekleyen tüm Galaxy serilerine gelecek. Fakat, S serisi dışındaki serilerde Galaxy AI olarak değil, arayüz/sistem & güvenlik güncellemesi olarak gelecek.

View solution in context

Solution
Galaxy A
45 watt ortalama 40-50 dakika arasında şarjı tam doldurur diye düşünüyorum.

View solution in context

10 Comments
Galaxy A
WhatsApp'ın ayarlarından yapabilirsiniz.
Solution
Galaxy A
WhatsApp > Ayarlar > Gizlilik > Uygulama Kilidi > "Kilidi biyometrik tanımlayıcıyla aç"
ahmet66480
Active Level 3
Galaxy A
Nasıl
Galaxy A
Yapabildiniz mi?
ahmet66480
Active Level 3
Galaxy A
Evet sağolun
Galaxy A
Rica ederim. ❤
ahmet66480
Active Level 3
Galaxy A
Hocam gönderi yorumlara kapatıldıktan sonra çözüm olarak işaretleyeceğim diğer sorularım cevaplanmadı insanlar çözüldü sanıp geçmesin diye çözülmemiş cevapları da var Çünkü içinde
Solution
Galaxy A
Problem yok hocam. One UI 8.5 bir sonraki Samsung güncellemesi. S26 Ultra'da olan yapay zeka özelliklerinin diğer S serisi telefonlara gelmesi bekleniyor. 6 mayıstan itibaren dağıtıma başlandığı söyleniyor. Öncelikle S25 serisine gelecek daha sonra diğer S serilerine. Daha sonra yavaş yavaş destekleyen tüm Galaxy serilerine gelecek. Fakat, S serisi dışındaki serilerde Galaxy AI olarak değil, arayüz/sistem & güvenlik güncellemesi olarak gelecek.
Solution
Galaxy A
45 watt ortalama 40-50 dakika arasında şarjı tam doldurur diye düşünüyorum.