cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a54

(Topic created on: 02-29-2024 07:33 PM)
448 Views
fatih_tokgoz_08
Active Level 4
Options
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar a54 son gelen güncelleme den sonra YouTube kasıyor ve isinyor ısınıyor exynos uzak durun
0 Likes
17 Comments
Galaxy A
Şarj konusunda iyi degil
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Benim ki iyi günü rahat çıkarıyor
0 Likes
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy A
Bazen bu konuda Exynos'un fazla üstüne gidiliyor. Exynos'u savunacağım aklıma gelmezdi ama örneğin bende S21 FE Exynos var. Cihaz çok ısınan bir cihaz. Birde Snapdragon sürümü var bu cihazın ama o da çok ısınıyor. Performans seviyeleri az çok aynı. Cihazın şarjı hızlı bitiyor. Snapdragon olanın da şarjı bir o kadar hızlı bitiyor. Şimdi burada Exynos'un ne suçu var?
0 Likes
Galaxy A
Rezalet işlemci exynos
Galaxy A
A53 kullanıcıların yorumlarına bakmanı tavsiye ederim ve a54
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Sırf adı exynos diye herşeyi üstüne atıyorlar. Bende a54 var fıstık gibi çalışıyor. Oyun oynamadığım zaman bir gram kasması bile yok. Gereksiz ısınması da yok. Pili de mükemmel 8 saat görüyorum. Exynos diye kötülemeyi bırakmaları lazım.
Galaxy A
exynos rezalet işlemci Samsung reklamcılık yapmayınız 6 saat ekran suresi telefon ısınınca donmalar oluyor
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Reklamcılık yaptığım falan yok. Kendi kullanım deneyimime göre bir yorumda bulundum. Ayrıca sizin görüşünüz ile bakacak olursak, reklamın kötüsü olmaz. Sizde samsung reklamı yapıyorsunuz. Hatta reklamcılıkta o kadar ileri gitmişsiniz ki samsung forumuna gelmeye zahmet edip birde konu açmışsınız. Reklamın kralı böyle olur. Foruma etkileşim kazandırıyorsunuz.
Galaxy A
Ben exynos rezalet diyorum eleştiriyorum kötülüyorum A55 exynos rezalet
0 Likes