Original topic:

Samsung a54 Tüketici Haklarına Şikayet Ettim

(Topic created on: 05-12-2023 10:27 AM)
677 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar ben samsung a54 cihaz aldım aldığım günden beri wifi kopma sorunu olup duruyordu bunu gönderdiğimde arıza saptanamadı denilip bir daha gönderdiler youtube ve tiktok izlerken wifi kopmuyor ancak yayın yaptığım an yüksek İnternet gerekli oldugu yerlerde sürekli kopuyordu bende şikayette bulundum yine cihazı BDH ankara teknik ekibine yollamamı söylediler bende tamir kabul etmedim değişim talep ettim yine servise gönderdim 1 telefon 1 ay icinde 2 defa servise gidermi A54 Alacaklara Tavsiyem Sakın Almayın Ben Pişmanım Sizde Pişman Olmayın A73 Alın Daha İyidir 

15 Comments
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Valla değişmeseler tüketici mahkemesi var herşey belli
MekaClyde
Active Level 6
Galaxy A
Kolay gelsin diyelim inşallah kolayca çözebilirsiniz sorununuzu. Benden tavsiye kısa zaman içerisinde böyle bir sorun yaşarsanız iade talep edip tekrar satın alın en kolayı. Yoksa uğraşıtırıyorlar benim de ilk S20 FE aldığımda 0 kutudan çıkardım ana kamerasına toz ve kıl vardı Samsung değişim izni verdi bu sefer Mediamarkt değiştirmedi 4.8k TL satın almıştım bir daha 5.6k ya almak zorunda kaldım.
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Değişmeseler mahkemede görüşürüz no problem görürúz
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
BDH SERVİSE GÖNDERDİLER TAMİR KABUL ETMEDİM YİNE GÖNDER DEDİLER KAYITLAR VAR ELİMDE AYIPLI ÜRÜN OLDUĞU BELLİ KABUL ETMEZLERSE TÜLETİCİ HAKEMİ HEYETİ ALACAK ONLARDAN KORKMAYIN ŞİKAYET EDİN ÜRÜNÜNÜZDE SORUN VARSA A73 CİHAZIM VAR ONDA SORUN YOK NEDEN ONU ŞİKAYET ETMİYORUM
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Vallahi kardeşim ben kabul etmediğimi söyledim değişim talep ettim değişmezlerse zaten tüketici hakemi heyetine başvurdum mahkemede görüşürüz hakkınızı arayın pasif olmayın 12 bin lira kolay kazanılmıyor bu ülkede
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Aradılar telefonu gönderdim mahkeme mahkeme gezerim daha önce hiç tüketici haklarına gitmedim samsung a52 cihazımda vardı 3 kere garantiye gitti degisti parcaları tüketiciye gitmemistim ama artık her haksızlikta gideceğim baş kaldıracağım gidin arkadaşlar gidin tüketiciye gidin korkuyorlar
0 Likes