Original topic:

Samsung a54 Tüketici Haklarına Şikayet Ettim

(Topic created on: 05-12-2023 10:27 AM)
668 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar ben samsung a54 cihaz aldım aldığım günden beri wifi kopma sorunu olup duruyordu bunu gönderdiğimde arıza saptanamadı denilip bir daha gönderdiler youtube ve tiktok izlerken wifi kopmuyor ancak yayın yaptığım an yüksek İnternet gerekli oldugu yerlerde sürekli kopuyordu bende şikayette bulundum yine cihazı BDH ankara teknik ekibine yollamamı söylediler bende tamir kabul etmedim değişim talep ettim yine servise gönderdim 1 telefon 1 ay icinde 2 defa servise gidermi A54 Alacaklara Tavsiyem Sakın Almayın Ben Pişmanım Sizde Pişman Olmayın A73 Alın Daha İyidir 

15 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar / grnel yonetim / sifirla / ag baglantisini sifirlayin ve deyisim atamir edilip 4 duncu ayni hata verirse ozaman
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
O iş yemiyor kanka yaptık yaptık hayır neden tamir kabul edeyim etmiyorum tüketiciye gittim şikayet ettim hakkınızı arayın bunlar fazla oldu
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
2.4 Ghz mi kullanıyorsunuz WiFi'de

Bir de A73 den A54 e niye gectiniz ki S serisi daha yüksek teknoloji Wifi kullanıyordur ondan alsaydınız
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Vallahi bilmiyorum yine a73 alacaktım ben 2 telefon kullanıyorum işlerim sosyal medya üzerine birde adamlar kabul etmiyorlar bak bak bak mahkemeye verdim sonucu bekliyorum o süreç hızlansın diyede yine gönderdim telefonu ayıplı ürün satıyorlar net
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Wifi 2.4Ghz kullanılıyorsa bluetooth gibi bağlantılar da 2.4Ghz bandını kullandığından kopmalar olabilir. Size tavsiyem varsa modeminizde 5Ghz wifi ağını kullanmanız, yok ise modemi yenilemenizdir. Daha yüksek hızlara da ulaşabilirsiniz yeni modemlerin tümünde çift wifi ağı var :) Umarım sorununuz çözülür iade alırsınız.
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Valla doğru dedin ama kullandığım sadece bir ağ bar cift hat var doğru ama ben normal olanı kullanıyorum oda Video kaydı aldım kopmalar donmalar ısınmalar oluyor Snapdragon Candır Exinos Kullanılmaz Onu Anladım neyse mahkemeye verdim değişmezlerse ispatlarım var zaten içim o kadar rahat ki bunlar uyanık degismemek icin direniyorlar tamirde kabul etmiyorum dedim o telefona dokunurlarsa sikayetimi 2 ye katlarım tamir kabul etmem
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Telefon alırken cihazdaki Wifi sürümünü de kontrol etmek lazım kimse bakmıyor dikkat etmiyor aslında çok önemli
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Valla kanka ben a73 bulamadım bu memleket mardin nusaybin suriye sınırındayım elektronik mağaza yok
MekaClyde
Active Level 6
Galaxy A
2 tane A54 aldım hiçbir sorunu yok sizin şansınıza kötü gelmiş geçmiş olsun