- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Selamun aleyküm değerli arkadaşlar.kısa bir zaman sonra samsung a52 almayı planlıyorum 2.el tabi temiz bulduğum bir tanesini alırım Lakin kullanan arkadaşlardan memnun olan ve memnun olmayanlar lütfen bana cihazınızın performansı ve bataryası hakkında bilgi verir misiniz örneğin bataryası nasıl gidiyor ekran görüntüsü de paylaşabilirsiniz buraya sevinirim.Ben samsung a20 kullanıyorum memnunum ama a52 ye geçmek istiyorum kamera+oıs,stereo hoparlör,performans,1080p ekran kalitesi+90 hz sebebiyle bütçemden de dolayı a52 cazip geliyor.siz a52 kullanıcılarına da danışmak istiyorum.Benim a20 performans akıcı ama oyunda düşük kalıyor kamerada oıs yok video 60 fps çekmiyor,hoparlör stereo değil,performans ta oyunlar için yüksek değil,ekran 1080p değil.samsung a20 100 den 0 a kadar oyun oynarsam 5-7 arası saat ekran süresi veriyor ama normal kullanımda 8 saate varan pil ömrü var.veyahut 20 saat ekran kapalı ortalama 5-6 saat kadar da ekran süresi aldığım oluyor tam dolumdan bu yana.tavsiyelerinizi bekliyorum batarya hakkında bilgi almak istiyorum sizlerden.Bu arada kronik bir sorun varsa yazabilirsiniz
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-31-2023 12:37 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-31-2023 12:37 AM in