cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a36 Alınır mı?

(Topic created on: a month ago)
236 Views
Enchanté
Active Level 2
Options
Galaxy A

5 senedir m31s kullanıyorum hâlâ da şarjı 1 günü çıkartıyor. sizce a36 alınır mı işlemci ve özellikleri olarak?

12 Comments
HKN006
Active Level 7
Galaxy A
Alınır ben a26 aldım ateş ediyor a36 arkadaşta var memnun bayiye gidip inceleme şansın varsa bi bak
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Alınır.
Galaxy A
Alınır fakat Epey yorumlarını inceleyin, ona göre alın önerim. 😊
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy A
O fiyata A55 alırsan daha fazla özellik kazanırsın A36 bu sene çıktığı için gereksiz pahalı A55 daha bir yaşında
ASLAN37
Active Level 10
Galaxy A
A36 a55 farklı kulvarda bunu unutma.😊
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Ama bakıldığında aynı fiyat tıpkı elma 16E ile S25'in farklı kategorilerde ama aynı fiyata sahip olması gibi😊
ASLAN37
Active Level 10
Galaxy A
Arada indirim oluyor.36 ucuza denk getirilirse alınır. Snap işlemcili yeni versiyon 6 yıl güncelleme hemde yazılım. Daha ne olsun. Ha bu arada 55 in kamera daha iyi sananlar yanılır. Teknoloji farkıda var.😊😊
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy A
UI7 alınca da A55de yazılımsal teknoloji alıyor ikisi arasında 1 yıl **bleep** var donanımsal olarak öyle çok **bleep** yok. Tabi güncelleme önemli ise Alınabilir 6 yıl veriypr😊
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
Günlük kullanım içinse A36 daha iyi olabilir, özellikle 6 yıl güncelleme desteği ile. Kamera ve işlemci olarak A55 önde ama batarya olarak, hafifçe, ve güncelleme desteği olarak A36 önde.