cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a32

(Topic created on: 06-14-2024 10:01 PM)
894 Views
semih98
Active Level 3
Options
Galaxy A
Arkadaşlar iyi akşamlar bir sorunum var yardımcı olur musunuz? Telefonum bu aralar çok yavaş şarj olmaya başladı orijinal adaptör ve kablo kullanıyorum hızlı şarj özelliği açık %25-30 kadar güzel şarj oluyor ondan sonra şarj o kadar yavaşlıyor ki 2 saatte anca %55 anca oluyor %100 olması 4 saati buluyor soketten mi yapıyor acaba telefonun garantisi 9.aya kadar devam ediyor samsung servisine gitsem soketi ücretsiz değiştirirler mi?
57 Comments
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Aynen öyle yap sorunlar olırsa 2 3 kere gittiğinden sonra yine yeni sorunlar çıkarsa yada sorunlar geçmezse hiç uğraşmadan hakem heyetine ver direk
0 Likes
semih98
Active Level 3
Galaxy A
Telefoncu olsa başka bir yerlerini bozuyorlar da yetkili servise götürünce düzgün yaparlar diye tahmin ediyorum
0 Likes
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Teknisyene bağlı iyi bir teknisyen gelir inşallah
0 Likes
semih98
Active Level 3
Galaxy A
İnşallah kullanıcı hatası demezler çünkü hiçbir şekilde bir şey yapmadım yani telefona İnşallah ücret istemezler
0 Likes
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
İnşallah zaten tablete bağlıyorlar cihazı orda ne çıkıyorsa onu yapıyorlar sizim resimli video lu kanıtınız varsa incelenmeye alıyor 2 3 gün 1 2 hafta idare edin kanıt toplayın video çekin özellikle video çekerkem unutmsyın cihazın imal ni de çekin
0 Likes
semih98
Active Level 3
Galaxy A
Resimde çekmediğim videoda çekmedim
0 Likes
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Bayram sonuna kadar çek onları saat tarihide çek görsünlet farklı zamanlarda sorun çıkarttığını
0 Likes
semih98
Active Level 3
Galaxy A
Şöyle bir şey var 2-3 gün normal şarj oluyor hiçbir sorun yok 3 günden sonra sapıtmaya başlıyor 2 haftadır böyle yapıyor tam düzeldi diyorum servise götürmeyeceğim diyorum yine tekrarlıyor aynı şeyi
0 Likes
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Yaptığı zamanları kayır altına al ben o kadar çok sorun yaşadım ki en ufak şeyde birek ss yada video çekiyorum servise götürdüğümde biliyorum ne olucağını bol bol kanıt toplayıp gidiyordum eski kanıtları da gösteriyordum yine
0 Likes
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Hatırladığım kadarıysa sadece 1 sorun için 100 tane ss almışımdır 10 tane de video çekmişimdi