mwmz
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefonu 3-4 ay önce sıfır aldım 128gb telefon Android sürüm 10 da iken çok akıcı ve hızlıydı fakat 11 e geçince telefon çok yavaşladı fabrika ayarlarına da sıfırladım fakat yine aynı bunu nasıl düzeltebilirim?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-13-2022 06:40 PM in
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...
Cihazda yazılımsal hata var gibi gözüküyor incelenmesi için hata raporu göndermeniz gerekiyor Yukarıdaki linke tıklayarak hata raporu hakkında detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz.
Cihazda yazılımsal hata var gibi gözüküyor incelenmesi için hata raporu göndermeniz gerekiyor Yukarıdaki linke tıklayarak hata raporu hakkında detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz.
3 Comments
mwmz
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-13-2022 06:34 PM in
Galaxy A
Telefonu ilk aldığımda 10.8 di sonra 11 yaptım diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam
mwmz
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-13-2022 06:36 PM in
Galaxy A
Yaptıktan sonra uygulamalardan çıkarken veya yeni bi Google sayfa açarken **bleep** kasma oluyor
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-13-2022 06:40 PM in
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...