cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a31

(Topic created on: 05-07-2024 10:28 PM)
83 Views
gökhan52
Active Level 1
Options
Galaxy A
Meehaba arkadaslar samsung a31 cihazim hiz testine girdigimde 5 cihazimin hiz testi 40 mhps seviyelerinde iken benim cihazim 10 15 mhps seviyeleeinde cihazi resetliyor yada sifirliyoeum 40 mhps seviyelerine geliyor yanliz telefon uygulamalarinin hangisi play sotoreden yada galaxy storeden guncellendigi zaman yine 10 15 mhps seviyelerine dusuyor sonucunu bir turlu bulamadim yardim bekliyorum tskler
0 Likes
gökhan52
Active Level 1
Galaxy A
Ama 2.4 veriyor diger cihazlarda
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Desteklemediği için 5Ghze baglanamiyorsunuz hocam
0 Likes
gökhan52
Active Level 1
Galaxy A
Benimkiside veriyordu
0 Likes
gökhan52
Active Level 1
Galaxy A
Kendi uygulamasini guncellesikden sonra bu seviyeye dusdu sifirladigim zaman sorun yok guncelleme yapmazsamda uygulamalari yine sorun yok ama uygulamalardan birine girdigimde izin ver izin ver ediyor acdigim sayfalarda o zaman hangi uygulamadan oldugunu bilmiyorum sonradan hiz dusuyor
0 Likes
gökhan52
Active Level 1
Galaxy A
5 baglaniyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
5Ghz bağlanıp speedtest atın hocam
0 Likes
gökhan52
Active Level 1
Galaxy A
Buyur hocam1715109793386.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
5Ghzden devam edin hocam eğer sorun devam ediyorsa cihazda değil modeminizde sıkıntı var kapat aç yapın düzelmez ise internet servis sağlayıcınızı arayın
0 Likes
gökhan52
Active Level 1
Galaxy A
Hocam kapat ac ne alaka 5 telefonun 4 unde sorun yok 2.4 de 40 mhps aliyor 5 ghz 45 ila 65 mhz aliyor sadece benim cihazim uygulamalari guncelledikden sonra bu hizi aliyor 2.4 de 5 ghz de sorun yok 2.4 ghz sorun digeeler cihazlarin degerleri cok iyi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam şöyle anlatayım sizin kullanmakta olduğunuz internet 100 mbps değil mi? 5GHzde ve 2.4GHzde 100 mbpse uzak sonuçlar alıyorsunuz 2.4GHzde ise sorun 5GHzden devam edin hocam.
0 Likes