cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung a31 bluetooth sorunu

(Topic created on: 06-04-2023 08:36 PM)
307 Views
EgeKaan
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba, Samsung a31 telefonum bozulmuştu tekrar :)). Tabi kendi teknik servisine vermedim çünkü yapamiyolar. Şimdide bluetooth kulaklığımı bağlıyorum ama telefonu cebime koyduğumda veya o yükseklikte aşağı indirdiğimde ses kesiliyor veya tekliyor. Kulaklıkda hiçbir problem yok başka telefonda eksiksiz çalışıyor. Çözümü var mıdir acaba?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba EgeKaan,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki filtreleme ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum, farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
EkremDurmaz
Active Level 6
Galaxy A
Mümkünse telefonu sıfırla belki düzelir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonunuzun bağlantı ayarlarını sıfırlayın ayarlar genel yönetim sıfırla Ağ ayarlarını sıfırla.
EgeKaan
Active Level 3
Galaxy A
Düzelmedi 😥
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonu komple sıfırlamayı Dinleyebilirsin bunu yaptıktan sonra da işe yaramazsa Daha ne yapılabilir Bilmiyorum belki tamir ettirdiğiniz yerde bağlantı ile ilgili parçalarına Zarar vermiş olabilirler böyle bir ihtimal de var o yüzden de bu sorun oluşmuş olabilir sıfırlamadan önce önemli veri varsa yedekleyin sıfırlama işlemini ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla bölümünden yapabilirsiniz.
EgeKaan
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkürler.
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba EgeKaan,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki filtreleme ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum, farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes