Original topic:

Samsung a21 s

(Topic created on: 12-16-2021 02:05 AM)
322 Views
kalpsiz1
Active Level 1
Options
Galaxy A

A21 s renk sorunu var uygulamalar bulanık

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba kalpsiz1,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
9 Comments
kalpsiz1
Active Level 1
Galaxy A
Samsung a21 s kasıyor uygulamalar bulanık reset atim olmuyor 
0 Likes
Alperenç
Active Level 4
Galaxy A
A21s in ekran teknolojisi olarak pls erkan teknolojisini kullanıyor süper amoled değil yani görüntü kalitesi olarak düşük 1080-720p olarak ekran desteği sağlıyor o yüzden uygulamalar renksiz bulanık görünür bende kullandım a21s ordan biliyorum
kalpsiz1
Active Level 1
Galaxy A
Hassasiyet sorunu var o nasıl olacak kırılmaz cam taktırdım hassasiyeti de iyi değil
0 Likes
Alperenç
Active Level 4
Galaxy A
Erkan teknolojisi olarak zaten a21s başarısız bir cihaz kırılmaz cam taktığın zamn bu hassasiyet oranı daha da düşüyor yani sert basınca algiliyo bazen hiç algilamiyor kırılmaz cam sizda olmaz yapacak bir şey yok elinde olan cihazla idare et kardeşim
Alperenç
Active Level 4
Galaxy A
Aslında o kasmiyor ekranı algılanıyor dur veya senin İnternet yavaş olduğundan da kaynaklanabilir o cihazda dahil bütün cihazlarda İnternet yavaş olunca kasma sorunu doğar kardeşim
kalpsiz1
Active Level 1
Galaxy A
Normalde ekran dayanıklımı peki çok sert darbe alsa kolay kırılırmı
Alperenç
Active Level 4
Galaxy A
Darbeden kırılmaz ekran ama yüz üstü düştüğünü düşünelim küçük bir yani mercimek kadar bir taşa gelse bile kırılır o yüzden dikkat et
0 Likes
kalpsiz1
Active Level 1
Galaxy A
Son olarak android 12 alacakmı peki
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba kalpsiz1,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes