cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a20s kendi kendine Facebook indiriyor

(Topic created on: 06-09-2024 11:00 PM)
421 Views
GLX120
Active Level 5
Options
Galaxy A
Telefonum kendi kendine Facebook uygulamasını indiriyor otomatik güncelleme açık değil hep devre dışı duruyordu uygulama geçen baktım uygulamalar ekranında var hemen devre dışı bıraktım ama sonra tekrar indirmiş telefonda sonradan indirdiğim bir uygulama yok apk yok tarama yaptım antivirüs programı indirip onunla da yaptım virüs yok sonra uygulamayı durmaya zorlayıp öyle devre dışı bıraktım ama yine işe yaramadı tekrar indirmiş güncellemeleri kaldır dedim yine son sürüm indirilmiş telefonu benden başka kullanan yok Facebook hesabımda hiç olmadı nedenini anlayamadım, toplamda bi 6 kere falan indirdi son 2-3 günde
18 Comments
Galaxy A
Bu durum ilginç virüs bile bulaşmış olabilir ama resetle gitmemişse ayrı bir saçmalık olmuş para durumunuz yoksa Samsunga bunu aynı bu şekilde izah edin garantisi bitsede yardım etmek zorundalar böyle meselelerde çünkü güvenlik yaması ve yazılım onların işi. Ha para durumunuz varsa size önerim yüksek model bir a serisi telefon veya s serisinden bütçenizin yeteceği bir telefon ayrıca kurarken seçtiğiniz uygulamalara dikkat edin ve sakın 3. Parti sitelerden apk uygulama indirmeyin 😌
0 Likes
GLX120
Active Level 5
Galaxy A
Zaten bu konuda çok dikkatliyimdir herhangi bir 3.parti uygulaması ya da apk uygulama indirmedim son reset attığımdan beri, telefon konusunda yaklaşık 2 sene sonra a34'e geçeceğim için şuan bununla idare etmeye çalışıyorum
Galaxy A
2 sene sonra a34e geçmenizide ben şahsen önermem onun yerine yenilenmiş resmi yerden s serisi telefon tercih edebilirsiniz keyifli kullanımlar dilerim umarım sorununuz bir an önce çözülür 🙌
GLX120
Active Level 5
Galaxy A
Ya durum aslında şu ben yüksek performanslı oyun oynamıyorum günlük işler için elimdeki telefon bazen kasma donma olsa bile yetiyor zaten a34'ü ben para vererek almayacağım ve 4 sene android 5 sene güvenlik güncellemesi alacağı için 2 sene sonra hâlâ 2 sene kadar güncelleme alacak ve içindeki işlemci ekran batarya kamera gayet yeterli evet para verecek olsaydım muhtemelen s23 s24 serisine bakardım
Galaxy A
Anladım şimdiden hayırlı olsun demek düşer bana 😊
GLX120
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkürler herşey için
Galaxy A
Rica ederim ☺️
0 Likes
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Rozareus, 

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

Galaxy A
Bahsedilen cihaz zaten 4 senelik ve garantisi bitmiş. Bundan sonra yaşanacak güncelleme sonrası işlemler samsungla konuşulması gereken meseleler 😌.