cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a20s kendi kendine Facebook indiriyor

(Topic created on: 06-09-2024 11:00 PM)
744 Views
GLX120
Active Level 8
Options
Galaxy A
Telefonum kendi kendine Facebook uygulamasını indiriyor otomatik güncelleme açık değil hep devre dışı duruyordu uygulama geçen baktım uygulamalar ekranında var hemen devre dışı bıraktım ama sonra tekrar indirmiş telefonda sonradan indirdiğim bir uygulama yok apk yok tarama yaptım antivirüs programı indirip onunla da yaptım virüs yok sonra uygulamayı durmaya zorlayıp öyle devre dışı bıraktım ama yine işe yaramadı tekrar indirmiş güncellemeleri kaldır dedim yine son sürüm indirilmiş telefonu benden başka kullanan yok Facebook hesabımda hiç olmadı nedenini anlayamadım, toplamda bi 6 kere falan indirdi son 2-3 günde
18 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla işlemini yapın bu işlemi yapmadan önce önemli veri varsa yedekleyin
0 Likes
Galaxy A
play store > profilim > ayarlar > otomatik indirme kapat

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
0 Likes
GLX120
Active Level 8
Galaxy A
Otomatik indirme kapalı zaten uygulumaları kendim tek tek güncelliyorum
0 Likes
Galaxy A
Telefonu kurmadan önce facebook'u baştan indirmeme seçeneği var diye biliyorum, yoksa da facebook'un yeniden inmemesi adına izleyeceğiniz ilkeler öncelikle uygulamayı kısıtlamak sonrasında play storedan indirilmediği gözüküyorsa galaxy storeu incelemek. Eğer sorun hala devam ederse samsungla görüşmenizde fayda var diye düşünmekteyim.
GLX120
Active Level 8
Galaxy A
Yani teşekkür ederim telefonu yaklaşık 10 ay önce format attım ve bu sorun son birkaç gündür var hani kurarken sizin dediğiniz gibi bir seçenek var mıydı hatırlamıyorum
Galaxy A
O halde ben sizin için direkt söyleyeyim, bu sorun yazılımsal olmalı.
Eğer değilsede dışarıdan gelen indirmeleri reddete basın ayarlardan hem play store için hemde galaxy store için. Belki durur ama hala durmuyorsa direkt servisle konuşun ben burdan bu kadarını yapabiliyorum maalesef, iyi günler dilerim 😊
GLX120
Active Level 8
Galaxy A
Çok teşekkür ederim zaten telefonum 4 yıllık bir telefon eğer geçmezse format atacağım
Galaxy A
Rica ederim. Hard reset öneriyorum ben öncelikle önemli bilgilerinizi yedekleyip varsa laptop yoksa tabletinizde bulundurun 😊
GLX120
Active Level 8
Galaxy A
Zaten her telefona format atacağım zaman hard reset yani tuşlardan sıfırlama yapıyorum daha güvenli diye, birazcıkta instagramdan şüpheleniyorum bu sorun ilk oluştuğunda uygulamaya girdim instagram hesabı üzerinden kayıt ol giriş yap gibi bir seçenek vardı ve uygulama bilgilerinde 134 megabyte lık bir veri vardı önce onu sildim sonra devre dışı bıraktım bir sonraki yüklendiğinde bu sefer instagram hesabım gözükmüyordu ama uygulamada hâlâ 133 mb lık veri gözüküyordu