Original topic:

Samsung a16 cihazım başka bir odadayken int gidiyor

(Topic created on: 08-31-2025 07:33 PM)
243 Views
Ahmett34
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar kaç gündür bu sorunla karşı karşıyayım internet uzak olunca başka bir odadayım int gidiyor ve çok uzakta değil wifi simgesinin yanında 5 yazıyor 5 te iken gidiyor 5 yazmayinca hiç bir şey yazmayınca gitmiyor ve dhaa uzaktan internete bağlanabiliyorum bu sorun neden olur wifi simgesinin yanında 5 yazarken gidiyor yazmazken gitmiyor ?

28 Comments
Ramocann
Active Level 6
Galaxy A
Hocam sorun iki frekansın birleşik olmasından kaynaklı. Frekansları ayırın keyfinize bakın. Ayrıca 5g desteği olmayan iphone 12yi ne yapacaksınız?
0 Likes
Ahmett34
Active Level 2
Galaxy A
Yok hocam 5 g var iphone 12 de 11 le karıştırdınız heralde
Ramocann
Active Level 6
Galaxy A
Evet doğru söylüyorsunuz ufak bir karışıklık oldu. Ama dediğim gibi frekansları ayırırsanız sorunu çözersiniz. Illa ki cihaz değiştirmek istiyorsanız söylediğiniz seçeneklerde a56 en mantıklısı olur..
0 Likes
Ahmett34
Active Level 2
Galaxy A
Tamam hocam teşekkür ederim ben yarın a56 almaya gideceğim teşekkürler yardımın için
Ramocann
Active Level 6
Galaxy A
Hocam a56 128 gb olanı değil 256 gb olanını tercih etmelisiniz. İphone 12den bahsettiniz, eğer o fiyatlara çıkabiliyorsanız ne iphone 12 ne de a56, s24fe 8/256 olanını tercih edebilirsiniz. Bahsettiğimiz telefonların hepsinden iyidir s24fe. Ama unutmayın 256 gb olanının depolama biçimi daha hızlıdır ve 128 olandan daha iyidir. Depolama alanında da problem yaşamazsınız..
0 Likes
Er3n_s25_ultra
Active Level 10
Galaxy A
S25 ultra kulanıyom hiç 2 .4 kulanadim hep 5 hiç kopma olmadı ama eski xiaomi çok oluyordu
0 Likes
TRAtaberk
Expert Level 3
Galaxy A
Çift bant destekli ya S serisi ondan
Er3n_s25_ultra
Active Level 10
Galaxy A
otomatik bağlatı oluyor genelde xiaomi öyle çok oluyordu
0 Likes
Er3n_s25_ultra
Active Level 10