Original topic:

Samsung a16 cihazım başka bir odadayken int gidiyor

(Topic created on: 08-31-2025 07:37 PM)
91 Views
Ahmett34
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar kaç gündür bu sorunla karşı karşıyayım internet uzak olunca başka bir odadayım int gidiyor ve çok uzakta değil wifi simgesinin yanında 5 yazıyor 5 te iken gidiyor 5 yazmayinca hiç bir şey yazmayınca gitmiyor ve dhaa uzaktan internete bağlanabiliyorum bu sorun neden olur wifi simgesinin yanında 5 yazarken gidiyor yazmazken gitmiyor ?

28 Comments
ruby_
Active Level 8
Galaxy A
Kanka samsunglarda genel olarak çekim sorunu var,bilmiyorum. Kaç ay öncesinde paylaşmıştım,daha çok çekim alanı ve sabit internet istiyor galiba😊
0 Likes
Er3n_s25_ultra
Active Level 10
Galaxy A
Samsung alakası yok knk turkey genel sorunu wifi kötü
ruby_
Active Level 8
Galaxy A
Ha anladım
0 Likes
Er3n_s25_ultra
Active Level 10
Galaxy A
Aferin o zaman ne diyim
0 Likes
Er3n_s25_ultra
Active Level 10
Galaxy A
knk int kötü çekiyorsa iyi inrnet grcemye çalışıyor telefon bazen yada başka telefon aynı sorun oluyor o 5 dediğin de wifi 5 modemin desteği wifi gücü
0 Likes
Ahmett34
Active Level 2
Galaxy A
Wifimiz turkcell wifi 6 desteği var epey den baktığım zaman bu telefon wifi 5 destekliyor baktımda wifi 5 olanlarda bu sorunlar varmış wifi 6 daha hızlı ve daha uzaktan internet çekiyormuş wifi 5 sorun bence
0 Likes
TRAtaberk
Expert Level 3
Galaxy A
Modem ayarlarında 2.4 ve wifi 6 bandını kapatın.Sorununuz çözülür.
Er3n_s25_ultra
Active Level 10
Galaxy A
Bende hiç öyle sorun olmadı ama evde 2 modem var xiaomi de wifi çekiyorsa diğer modem geçiyor
0 Likes
Ahmett34
Active Level 2
Galaxy A
Bu sorun devam ederse daha ya a36 ya geçicem bizim evdeki modemde wifi 6 yı destekliyor telefonda a16 da wifi 6 yok 5 var eğer oda olmazsa iphone geçicem