Resolved! Solved

Original topic:

Samsung a16 cihazım şarj olmuyor

(Topic created on: 08-06-2025 12:45 AM)
416 Views
efe35_03
Beginner Level 2
Options
Galaxy A
1 nisan 2025 tarihinde torbalı turkcel mağazasından samsung galaxy a16 8 256 model telefonu sarın aldım 6 ağustos 2025 tarihinde akşama kadar şarj konusunda sıkıntı yoktu lakin akşam saat 10 gibi bir anda orjinal şarj aletinden şarj olmamaya başladı şarj aletini başka bir cihazda denediğimde şarj oluyor telefonumu realma model 33w şarj aletine taktığım da şarj oluyor lakin yavaş oluyor hızlı şarjda çalışmıyor. Yardımcı olunmasjnı talep ediyorum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Dedigim gibi adaptörler çok küçük ama çok yüksek güçte çalışıyor ufak bir wat değişikliğinde cihaz kendinide koruyor olabilir. Yeni bir cihazda bu sorun olmamalı. Garantiye gönderin hem adaptörü hem telefonu eğer sonuc çıkmaz ise daha 6 ay geçmediği için tüketici hakem heyetine başvurup iki cihazında yenisini talep edebilirsiniz

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung kendi adaptörü hariç süper hızlı sarjı açmıyor. Sarj olmama konusunda ise aldığınız tarihten dolayı garanti hala devam ediyor. Tekrar sarj etmeyi deneyin olmaz ise müşteri hizmetleriyle iletişime geçin hem telefon hem adaptör faturası ile servise gönderin
0 Likes
efe35_03
Beginner Level 2
Galaxy A
Yani bu saatte cevabınız için teşekür ederim ikiside orjinal lakin hızlı şarjı geçtim hiç bir şekilde şarj almıyorgZo8yA8x7u.jpgCkreeRwump.jpg
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Dedigim gibi adaptörler çok küçük ama çok yüksek güçte çalışıyor ufak bir wat değişikliğinde cihaz kendinide koruyor olabilir. Yeni bir cihazda bu sorun olmamalı. Garantiye gönderin hem adaptörü hem telefonu eğer sonuc çıkmaz ise daha 6 ay geçmediği için tüketici hakem heyetine başvurup iki cihazında yenisini talep edebilirsiniz
0 Likes