Original topic:

Samsung Telefonumda Ekran Kaydedici Özelliği Yok

(Topic created on: 10-19-2025 01:06 AM)
541 Views
LovelyIcedLatte
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba, ben Samsung Galaxy A16 telefon kullanıyorum ve alt tarafı geçen sene üretilmiş bir model olmasına rağmen daha eski model telefonlarda bile olan "ekran kaydetme" özelliği bu telefonda yok. Bu özellik normalde bildirim çubuğunda yer alıyor ve bu sayede ekran kaydetmek için herhangi bir uygulama yüklemeye gerek kalmıyor. Ancak bu telefonda obje silgisi gibi başka gerekli özellikler de yok. Ekran kaydedici özelliğini telefonumda etkinleştirmemin herhangi bir yolu var mı, bilen varsa yazabilir mi??

22 Comments
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy A
Malesef
3.parti uygulama dışında yapılacak birşey yok
0 Likes
Galaxy A
3. Parti uygulama derken??
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Google play dan indir diyor
Galaxy A
Ama otomatik ekran kaydedici daha profesyonel çünkü neredeyse tüm uygulamalarda ekran kaydetme işleminden sonra altta logo çıkıyor. Ama otomatik olan da çıkmaması bir avantaj. Keşke bu telefonda da böyle bir özellik olsaydı
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Aslında var ama a serisi 3x sonrasında
0 Likes
Galaxy A
Nasıl yani?
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
A30 a31..... ve sonrasına koydu samsung siz a0 a1 ve a2 de yok tek a26 da var diye biliyorum kulandınız cihaz yaslı insanlar icin ve firmalar
0 Likes
Galaxy A
Hmm tamam ama annemin telefonu A34 ve daha eski bir model olmasına rağmen o telefonda saydığım özelliklerin hepsi var bu model daha yeni ve gayet başarılı ama olmaması cidden saçma
0 Likes
Galaxy A
A3x serisi A1x'e göre daha güçlü ve üst. A34 muhtemelen A16'dan güçlü
0 Likes