- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-28-2020 12:10 PM (Last edited 09-28-2020 12:21 PM ) in
Galaxy AArkadaşlar dün bir konu paylaştım A70 ve A20s kullanıcılarına özel ve geri dönüş olarak öncelik sağlanıldığı belirtildi gerçekten çok mutlu oldum çünkü iyi bir haber uzaktan eğitim gören kardeşlerim yakın bir zamanda güncelleme alarak bu yeniden başlatma sorunu çözecekler umarım
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-28-2020 07:00 PM in
Galaxy AMerhaba Alfatürk,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle ilginiz ve yazmış olduğunuz güzel ifadeler için çok teşekkür ederiz.
Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz. İyi günler dileriz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-28-2020 12:19 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-28-2020 12:22 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-28-2020 12:25 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-28-2020 07:00 PM in
Galaxy AMerhaba Alfatürk,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle ilginiz ve yazmış olduğunuz güzel ifadeler için çok teşekkür ederiz.
Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz. İyi günler dileriz.
Teşekkürler.
MOD