cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Teşekkürler öncelik sağladığınız için

(Topic created on: 09-28-2020 12:10 PM)
874 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar dün bir konu paylaştım A70 ve A20s kullanıcılarına özel ve geri dönüş olarak öncelik sağlanıldığı belirtildi gerçekten çok mutlu oldum çünkü iyi bir haber uzaktan eğitim gören kardeşlerim yakın bir zamanda güncelleme alarak bu yeniden başlatma sorunu çözecekler umarım 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alfatürk,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle ilginiz ve yazmış olduğunuz güzel ifadeler için çok teşekkür ederiz.

Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz. İyi günler dileriz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

4 Comments
Galaxy A
alfatürk kardeşim a50 ye de 2.5 gelecekmi diye sorarsan iyi olur samsung türkiye.ye
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
kardeşim maalesef samsung türkiye bilgi vermiyor one uı 2.5 ile ilgili
Galaxy A
tamam kardeşim canın sagolsun ne yapalım söylemiyorsalar iyi günler
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alfatürk,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle ilginiz ve yazmış olduğunuz güzel ifadeler için çok teşekkür ederiz.

Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz. İyi günler dileriz.

Teşekkürler.
MOD