cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Türkiye Dalga mı Geçiyorsunuz

(Topic created on: 06-24-2020 12:16 PM)
941 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Galaxy A50 avrupadaki güncellemede kamera sorunları düzeltiyor

25 mp yakınlaştırma 
Kamera gece modu 
Süper steady 

Bize gelen güncellemede hiçbir şey değişmemiş 
gene 

SAMSUNG TÜRKİYE sizden açıklama  bekliyorum 
Lütfen cevaplayınız 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alfatürk,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

İncelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

36 Comments
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Ciddi misin kardeşim? Sizede güncelleme gelmedi mi güncellemistin diye biliyorum ? Hicbir şey değişmeyip sorunlar düzelmemiş mi? sıfırlama denedin mı acaba veya yeniden başlatmayı? 🤔
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
ben de günceledeim hicbirsey yok cidden bimboş bi güncelleme
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
kardeşim sorunların hiçbiri gene düzelmemiş avrupadaki aynı güncellemede sorunları düzeltiyor ama bizde düzelmiyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Her güncellemede birşey mi gelmesini bekliyorsunuz? Android Q aldınız tamam her ay güvenlik güncellemesi alıyorsunuz. Her güncellemede yenilik getirilseydi her ay güncelleme almazdiniz.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
kötü olmuş gerçekten üzücü durum tabi ister istemez. :( :(
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
vallahi ayıp ya en çok satan telefonları arasında ilk 3 te ve hala 8x zoom 25mp hdr 25mp zoom yok
kaç aydır güncelleme bekliyoruz ve yapılan ayrımcılığa bak
Samsung lütfen düzelt sorunları en sevdiğim marka olarak kalmanı istiyorum
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen kardeşim gerçekten samsung un yaptığı ayıp ya
yunusbagci
Active Level 6
Galaxy A
Alfatürke bunu söyleten samsung bize neler söyletmez
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A50 8X Zoom desteklemiyor, A70 destekliyor. 2200 liraya ne bekliyorsunuz acaba? S20 gibi çekmesini mi? Gayet fiyatına göre iyi çekiyor. Beklentiyi yüksek tutmayın. Ayrıca A50 en çok satan ilk 3'de değil. Haziran 2020 itibariyle sıralamayla

A51 %2,3
Redmi 8 %1,9
S20+ %1,7
A10s %1,6
Redmi Note 8 1,6
A20s %1,4