Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Servisinin A33'e karşı İlgisizliği

(Topic created on: 08-18-2022 10:31 AM)
967 Views
Members_xVFzGI5
Active Level 2
Options
Galaxy A

Kısaca özet geçeyim; Yaklaşık 2 ay önce Samsung Galaxy A33 telefon satın aldım hediye olarak. O günden bu yana 5. defa servise gitti telefon. Cihazda kronik bir ses sorunu var karşı tarafa ses bazen hiç gitmiyor ya da karşı tarafın sesi cızırtılı bir şekilde geliyor. Servis her seferinde dalga geçer gibi hiçbir sorunu yok güncelleme yaptık diye gönderiyordu. 4.sefer de ana kartı değiştirdik diye gönderdi. 1-2gün kullandık yine aynı sorun.

Çözüm Merkezi sizleri arayacağız, şu arkadaşımıza ilettik dediği günden bu yana sanırım 2 hafta geçmiştir ve dönüş olmadı. Artık Tüketici Haklarına başvurduk. Bu tecrübeyi yaşattığı için teşekkürlerimi sunuyorum Samsung servisine ve çözüm merkezine. Yeni konular hakkında bilgi sahibi olmuş olduk. A33 sıkıntılı bir cihaz, uzak durmanızı tavsiye ederim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Members_xVFzGI5,

18.08.2022 tarihinde aranarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Tüm talepleriniz için bize 444 77 11 numaralı Samsung çağrı merkezimizden de ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
16 Comments
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy A
Bulunduğunuz bölgede 4.5g volte hizmeti şebeke iyi çekmiyor olabilir bu gibi durumlarda cihazlarda görüşme sırasında volte den 3g ağına geçiş yapamaz ve ses kesik kesik gitmeye başlar buda normal bir durum tabi şebeke durumu nedir kullanım yaptığınız bölgede bilemem umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.
Galaxy A

Kontrol ettim onu fakat aktif gözükmüyor volte, Sim kartı başka bir cihaza takınca herhangi bir sıkıntı olmuyor.

TeknoB
Expert Level 1
Galaxy A
Hangi GSM şirketini kullanmaktasınız?
Galaxy A

Türk Telekom

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Türk telekom uygulamasıni indirip hat ayarlarından volte ve 4.5g tikini açın.Test edin olmazsa başka sim ile test edin.Bu yöntemde olmazsa telefonda şebeke sorunu vardır
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy A
Tahmin etmiştim problemli bir operatör zaten bir çok problem yaşamdım bende ama operatör değişimi yaparak kurtuldum örnek verecek olursam mesala 4.5g telefonda aktif görünüyor Türk telekom uygulamasında aktif değil yazıyor ve volte servisi aktif olmuyordu cihaz bilgisi vesaire orda yazmıyor du baya sorun yaşadım
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Önerdiğiniz hat nedir?
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy A
Volte servisi etkin kullanan bir operatör tabiki daha yeni sisteme oturan bir operatör Türk telekom
Galaxy A

Volte özelliği kapalı kontrol ettim tekrardan, yok sim'i başka cihaza takınca hiçbir sorun olmuyor. Yazılımsal muhtemelen ama güncelleme getirmediler.