Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Süper Hızlı şarj için orjinal şarj aleti gerekiyor

(Topic created on: 08-01-2025 09:25 PM)
517 Views
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Options
Galaxy A
45wattlık orjinal şarj kablosu taktım hızlı şarj açıldı. Ancak 88 wattlık macbook pro şarj aleti, xioami 64 watt şarj aleti taktım hızlı şarj olmuyor. Bunu neden yapıyor? Samsung kendi şarj aletlerini aldırmak içinmi yapıyor yoksa başka bir teknoloji mi var işin arkasında. Üstelik ikiside 25watt şarj ederken şu an normale göre muazzam şarj ediyor.

1.40 saatten 1 saate düştü
image

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
galaxya100
Active Level 3
Galaxy A
Benimkide böyleydi ama bozuldu artık 2 saat 30 dk şarj ediyo telefonda sıkıntı yok sadece şarjla oynadığım için normalde şarjla hiç oynamam bi gün oynadım 2 saat 30dk şarj ediyo hızlı şarj açık adaptör orijinalmi bilmiyorum hem adaptörü 1 buçuk yıldır kullanıyorum

View solution in context

Solution
GLX120
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung'un hızlı şarj teknolojisi farklı,
hızlı şarj, süper hızlı şarj ve süper hızlı şarj 2.0 olarak sırasıyla 15w, 25w, 45w ile dolar sanırım "pps" olarak geçiyor, bu teknolojiyi desteklemeyen şarj aletleri samsung cihazları hızlı şarj etmez, bu teknolojiyi samsung haricinde destekleyen birçok adaptör var, spigen, anker, nothing...

View solution in context

Solution
Ramocann
Active Level 10
Galaxy A
Bazı markalarda kendisinin olmayan adaptörler hızlı olsa da çalışmıyor. Bunu honorda yaşamıştım mesela. sadece honor cihazı hızlı şarj ediyordu, evdeki diğer marka cihazları hızlı şarj etmiyordu..

View solution in context

24 Comments
Solution
galaxya100
Active Level 3
Galaxy A
Benimkide böyleydi ama bozuldu artık 2 saat 30 dk şarj ediyo telefonda sıkıntı yok sadece şarjla oynadığım için normalde şarjla hiç oynamam bi gün oynadım 2 saat 30dk şarj ediyo hızlı şarj açık adaptör orijinalmi bilmiyorum hem adaptörü 1 buçuk yıldır kullanıyorum
Solution
GLX120
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung'un hızlı şarj teknolojisi farklı,
hızlı şarj, süper hızlı şarj ve süper hızlı şarj 2.0 olarak sırasıyla 15w, 25w, 45w ile dolar sanırım "pps" olarak geçiyor, bu teknolojiyi desteklemeyen şarj aletleri samsung cihazları hızlı şarj etmez, bu teknolojiyi samsung haricinde destekleyen birçok adaptör var, spigen, anker, nothing...
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Teşekkürler bilgi için😊
GLX120
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim bu arada 1 saat 40 dakika gösteren ilk taktığınız şarj aleti bahsettiğiniz apple veya xiaomi miydi?
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Evet. İkiside ya 88watt yada 64 wattlı. Ancak samsungun şarj aletini takınca normal değilde, hızlı şarj olarak başlattı. Acaba başka şarj aletlerinde bilerek 25 watt altı yapıyor da olabilir
GLX120
Expert Level 5
Galaxy A
Dediğim gibi diğer markalar desteklemiyordur yoksa anker, spigen gibi markalar hızlı şarj ediyor, muhtemelen 10w ile şarj ediyordu, samsung'u takınca 25w'a geçti.
0 Likes
Ramocann
Active Level 10
Galaxy A
M34ü ben anker ve samsung'un kendi adaptörü ile şarj ediyorum ve hiç **bleep** yok. Süper hızlı şarj ediyorum her ikisiyle de.. spigen'de uyumlu diye biliyorum ama nothing'i duymamıştım. Android tarafında ilgimi çeken bir marka nothing ama güncelleme desteği samsung'a göre az diye tercih etmemiştim..
GLX120
Expert Level 5
Galaxy A
Evet çünkü anker samsung'un hızlı şarj teknolojisini destekliyor, nothing derken telefonundan değilde sattığı adaptörden bahsetmiştim, linkini ekledim bir ara almayı düşünmüştümde.
Deteklenen markalar kısmında samsung'da vardı.
https://app.hb.biz/vx5lIkwcjziD1754073920396.jpg
Ramocann
Active Level 10
Galaxy A
Pahalı adaptör ama muhtemelen kalitelidir. Londra merkezli Çin markası olarak ilginç bir marka bu nothing. Cihazları ilgimi çekmiyor değil