cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Neden Bizi En Geri Yazılıma Düşürdün?

(Topic created on: 3 weeks ago)
338 Views
adımıgizlitutarım
Active Level 5
Options
Galaxy A

Samsung Neden Bizi En Geri Yazılıma Düşürdün???

image
Android 14

image
Android 15

image
One UI 6.0

image
One UI 7.0

Geriye Ne Kadar Düştüm.

Gördünüz mü. Bazılarınızın telefonu burada değil. Benim 2 cihazım var. Hepside geride hemde çoook geride. Şu anda One UI 7.0 dan bahsediliyor. Ama Ben 5.1.1 deyim. Bu kadar geriye niye düşürdünüz. Şu anda Android 15 geldi bile. Ama ben Android 13 deyim. Bari 14 gelir dedim o da yok. Gerçekten bu kadar geriye düşürecek kadar eski olmayan cihazları neden biraz daha para kazanmak için geriye düşürdünüz. Hayır cihazlar öyle az RAMli az depolama alanlı da değil. Gayet iyi kaldırabilen telefonlar.Samusng Yazıklar olsun. Eğer sizinde çok geride cihazlarınız varsa isterseniz yorumlara yazıp derdinizi paylaşabilirsiniz. Güncellemeyi alanlara hayırlı olsun.

17 Comments
Rubyy
Active Level 6
Galaxy A
Samsung Galaxy A10s kullanıyordum, girişin de giriş seviyesi bir cihaz, ama 2 yıl OS 2 yıl da güvenlik güncellemesi aldı. Telefon çok iyi sayılmaz ama en azından uygulama desteği için bi' 3 yıllık güncelleme verilse bu model için, hiç fena olmazdı.
0 Likes
Galaxy A
Samsung para kazanmak için güncellemeyi kesiyor. Sırf hemen yenisini alsınlar diye.
Rubyy
Active Level 6
Galaxy A
Şimdiki cihazlarında 6 yıla kadar güncelleme sunuyorlar. Ama cihazlar kasıyor, dolayısıyla yine dediğiniz kapıya çıkıyor galiba.
0 Likes
ForGalaxyUser
Active Level 6
Galaxy A
Alakası yok a serisi kaldıramaz o büyük güncellemeleri
Galaxy A
Bari Android 14 çıksın bari One UI 6.0 çıksın bu kadar geriletilmez ki.
0 Likes
ForGalaxyUser
Active Level 6
Galaxy A
Cihaz ne
Alicck
Active Level 3
Galaxy A
Verilen Güncelleme Desteği Bittiyse Yapacak Birşey Yok Cihazla Alakası Yok Yani Bu Durumun S24 Ultra Bile Olsa 7 Sene Sonra Güncelleme Alamayacak Birdaha
0 Likes
Galaxy A
Cihazne
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Zaten cihazı çıkarttığı tarihte şu kadar yazılım vereceğini söylüyor marka siz ona göre cihaz almalıydınız
0 Likes