cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Members gönderileri sebepsiz yere kapatması

(Topic created on: 09-09-2023 08:44 PM)
Maremelows
Active Level 3
Options
Galaxy A
Fotoğraftaki gönderimde yaşadığım bir sorundan bahsetmişim.Moderatörler çözüm sağlanıp sağlanmadığıni bilmeden gönderiyi yorumlara kapatıyor.Kabul edilen çözüm diye işaretlenen şey de samsung u aramak.Samsung u da aradım uzaktan bağlandılar fakat sorunum çözülmedi.Şimdi ne ben kendi gönderime yapılan yoruma yanıt verebiliyorum.Ne de başka bir insan yorum yapabiliyor.Sorunumla da kimse ilgilenmiyor.Ayni uygulamayı başka telefonlarda kullanan kişiler bu sorunu yaşamıyor.Ama ben yaşıyorum.Bu da Samsung dan kaynaklandığını belli ediyor.Ama sağolsun kimse yardımcı olmuyor.Şu gönderileri sadece gönderi sahibi kapatabilsin.
image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim ,

Ülkemizde Samsung Members konsept gereği gönderilerin süresi mevcuttur o süre içerisinde gönderiler kilitleniyor maalesef

View solution in context

10 Comments
SAMET-A23
Active Level 9
Galaxy A
Bende bunu anlatmaya çalıştım post atıp ama birilerine battı demekki
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim ,

Ülkemizde Samsung Members konsept gereği gönderilerin süresi mevcuttur o süre içerisinde gönderiler kilitleniyor maalesef
Maremelows
Active Level 3
Galaxy A
Ama çözüme kavuşmayan sorunu neden kapatırsın ki ? Çözüme kavuşsa eyvallah.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Başta da dediğim gibi konsepti böyle ülkemizde yapacak bir şey yok
Galaxy A
Hayır süresi yok,haftalardır açık olan paylaşımlar var.Maalesef moderatörler kafalarına göre kapatıyor veya etkileşim olmazsa diğer kullanıcılar tarafından o zaman da kapanıyor.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Onlar gözden kaçmış gönderiler veya bazıları moderatör tarafından sonradan cevaplanabiliyor (bizim ülkemizde dahil olduğu diğer ulkerde bazılarında konsepti böyle işliyor)
Galaxy A
Valla bilemem de,öyle gözden kaçacak gönderiler değil çünkü her paylasım takip ediliyor ve o paylasımlarda yorum ve begeni de var.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Bakırçayım 4 yıl önce açıklamış ❤️ (çözümlü veya çözümsüz fârketmez )

Süresi de yazıyordu ama o gönderiyi bulamadım 6 ile 8 saat arasında kapanıyor Screenshot_20230909_222947_Samsung Members.jpg
Galaxy A
Çözüm olarak kabul edenler kendileri zaten😄!Yani diyor ki"biz canımız isterse kapatıyoruz ve kendimize çözüm yazıyoruz!".