Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Klavyede "A" tuşu bazen işlemiyor.

(Topic created on: 12-16-2021 05:52 PM)
525 Views
HaeroPA50
Active Level 4
Options
Galaxy A

3-4 gündür farkında olduğum ciddi bir hata var. Özellikle Google'da şifre girerken, Whatsapp'ta yazışırken aşırı rahatsız edici bir şey bu. "A" tuşuna basıyorum, telefon "Q" tıklıyor. Ne yapmalıyım bilemiyorum, başka yaşayan var mı bu sorunu?

 
image
 
 
2 Comments
Wig
Expert Level 4
Galaxy A
Merhaba👋🏻

İlk önce bir Members'da dokunma testi yapın. Eğer, olumlu çıkar ise farklı bir klavye deneyin. Olumsuz bir sonuç çıkar ise de en yakın Samsung yetkili servisine götürürüz.

GyZ3N

(◔‿◔)
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba HaeroPA50,

 

 

Bu durum için Klavye üzerinde bulunan Ayarlar > Varsayılan ayarlara sıfırla işlemini yapmanızı öneririz. Ayrıca Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Samsung Klavye > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

 

 

Sorun devam ederse Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

 

 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes