cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Instagram neden düzeltmedin?

(Topic created on: 02-05-2023 02:22 PM)
samsung_A23
Active Level 7
Options
Galaxy A

image

Bende Samsung a23 kullanıyorum her telefon alakası yok ama her Instagram video kasma sorunu Samsung telefon böyle oluyor ve çok şikayet ediyor ama telefon sıfırla düzelir derken asla işe yaramaz sadece Instagram aşırı derece sorun hikaye ve reels video bakarken kasma oluşuyor ama video kalitesi alakalı diye biliyorum Samsung neden yıllardır bunu sorunu düzeltmedin ne olur düzeltin herkese Samsung mahvediyor bir daha Samsung almam diyecekler ama ben Samsung çok seviyorum umarım video kasma hemen düzeltsin umarım OneUI 5.1 sorunu düzeltirler inş herkese Samsung sever 🥰

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karpuz
Active Level 7
Galaxy A

Bahsettiğiniz durum uygulama kaynaklıdır. Uygulamayı silip tekrar yüklediğinizde durum devam ediyorsa, konuyla ilgili instagrama geri bildirim gönderebilirsiniz. Samsung'a geri bildirim göndermek için aşağıdaki linki takip edebilirsin. 

Durumun incelenmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

View solution in context

0 Likes
3 Comments
ForumA52s
Active Level 5
Galaxy A
İnstagramda değilde play store ve galaxy storede sayfayı aşağı kaydırırken kasma takılmalar oluyor hızlı indirince değilde normal yavaş indirince
samsung_A23
Active Level 7
Galaxy A
Evet bende aynısı
Solution
Karpuz
Active Level 7
Galaxy A

Bahsettiğiniz durum uygulama kaynaklıdır. Uygulamayı silip tekrar yüklediğinizde durum devam ediyorsa, konuyla ilgili instagrama geri bildirim gönderebilirsiniz. Samsung'a geri bildirim göndermek için aşağıdaki linki takip edebilirsin. 

Durumun incelenmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

0 Likes