Original topic:

Samsung Glaxy A35

(Topic created on: 04-04-2026 10:32 PM)
291 Views
dhrb
Active Level 3
Options
Galaxy A
A35 kullananlar piliniz nası benim şarz 1 gün zor

gidiyor ekran süresi 3 4 saat fln öneriniz varmı az gitmesi için bide tel çok ısınıyor
13 Comments
Harunefeozer
Beginner Level 2
Galaxy A
Benimde ayni sekilde A33 telefonda sıkıntı var ne yapacagim bilen varsa söyiyebilir mi
0 Likes
dhrb
Active Level 3
Galaxy A
Reis konum fln aciksa kapat acil durum uyarilari var googlede ayarlarda tarayicilar var onları kapatin diyolar hep kapattim ama gene bi değisiklik olmadi
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
Reaper2R var kanalıma göz atın.A35 kullanıyorum videoları da a35 ile çektim.Alalı 1 yıl 4 ay oldu.Bütün sorunlarınız gider inşallah eğer gitmez ise son çare format atın hocam.
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
Ben 4 kere formatladım.A35 alalı 1 yıl 4 ay oldu.Herhangi bir şikayetim yok.Memnunum benim meşhur repliğim vardır memberste oda şu ❤A35=AŞK❤(Benim için böyle)
0 Likes
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
Pil konusunda ben şarjı %90 ile çekiyorum pil kendini durduruyor %90'da.Şarjdan saat 10 gibi çekiyorum ve akşam 6'ya kadar pilim %40'lara felan düşüyor.Bazen %30 felan.Maks 5 saat felan alıyorum ekran açık süresini
0 Likes
FurkanOrduTR
Active Level 7
Galaxy A
Belki fabrika ayarları? Ben denemedim üşendim. Benimde bayaa hızlı bitiyor, sadece mobil veri ve paylaşımı kullanıyorum. Bi gün bile dayanmıyor. 5g bitirdi bizi :), en azından artık internet gitmiyor...ogSllO1hds.jpg
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
Son şarjdan bu yanaya bakın orda ki sonuçlar daha doğru hocam.Tabloya bastığınız yere gelin Bugün yazar oraya tıklayın son şarjdan bu yanayı seçin.Telefonun pilini %100 yapın %1 e kadar kullanın hiç şarja takmadan bakalım kaç saat alıcaksınız son şarjdan bu yanaya bakın ve sonucu ss alın şarja öyle takın yoksa şarja taktığınızda sonuçlar sıfırlanır adı üstünde son şarjdan bu zamana kadar ki süreyi gösterir her şarja taktığınızda süre sıfırlanır.Benim de tel A35
FurkanOrduTR
Active Level 7
Galaxy A
%100 şarj ile ekran kapalı 15 saat gitmiş, tablet ve bilgisayarı kullanıyorum, telefonu bi senedir mp3 çalar olarak yada gezen modem olarak kullanıyorum, 5gden önce günde bi defa takıyordum ama artık yetmiyor, 4.5g bulunduğum konumda kullanılacak gibi değil, 3g ile 15 20mbps hız alıyordum 5g ile 300mbpsye çıktı, ama pili.... Mobil veri ve paylaşım çok şarj yiyen özellikler olduğu için değerler pek anormal sayılmaz bence, ilk aldığım zamanlar dizi izlerken 10 saate civarı ekran süresi alıyordum artık muhtemelen 6-7 saat civarı verir, vayybe neredeyse 2 sene oldu 😢 zaman uçtu gitti resmen...4b1vw0AuY0.jpgqjsAaT5VUy.jpg
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
Zamanla 5Gye optimizasyon gelir
0 Likes