cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy a34 5g şarj sorunu

(Topic created on: 02-10-2024 07:07 PM)
688 Views
almiacan
Beginner Level 3
Options
Galaxy A
Bugün samsung galaxy a34 5g telefonu satın aldım. Satın alırken en dikkat ettiğim şey şarjının uzun süre dayanıyor olmasıydı. Ancak tam bir hayal kırıklığına uğradım. Telefonu birkaç saattir kullanıyor olmama rağmen şarjın çabuk bittiğini farkettim. Önceki telefonumda Samsung j6+ tı. Onun da şarjı çok çabuk bitiyordu ancak o 5 yıllık bir telefondu zaten bu yüzden yeni bir cihaza geçiş yaptım. Sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum.
7 Comments
Galaxy A
Merhabalar 4447711'i arayıp yardım isteyebilirsiniz yazılım ile düzeltirler ve yeni aldınız daha sistem iyice otursun kendine gelir 1 haftaya yakın sürede
Galaxy A
Telefonu ilk aldığım da benim ki de öyleydi. 1 _2 hafta sonra düzeliyor.
Galaxy A
Aynen öyle 1 2 hafta sonra duzeliyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihaz ilk 1 hafta kalibrasyon sürecinde oluyor düzelecektir mutlaka sonra lütfen bekleyin
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Yeni alınan telefon bi zahmet daha çok şarj yiyecektir. Arkada güncellemeler yapıyor, senin pil ve program kullanımını öğreniyor, programları kuruyor gibi.
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Arkadaşlar merhaba burada konu açılmışken aklıma takılan bir şey var gerçekten bu pil %20 arası ile 85 arasında mı kullanılması gerekiyor, eğer böyleyse niçin 100 pil seviyesini yapmışlar ilginç değil mi detaylı bilgisi olan varsa mantıklı bir açıklama yaparsa sevinirim.
İyi akşamlar,
Saygılarımla
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba
samsung ilgilenene kadar otomatik guncellemeleri sistem, galaksi mağazası ve gplay'den kapatıp lüzumsuz app'leri devre dışı bırakabilirsiniz veri tasarrufu ayarını kullanabilirsiniz, yapmadınızsa
0 Likes