cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy a24 Android 15 One UI 7

(Topic created on: 01-29-2025 03:23 PM)
672 Views
oglcnv2
Active Level 1
Options
Galaxy A

Herkese merhabalar İnternette araştırma yaparken Samsung Galaxy a24 cihazlarına One UI 7 test aşamalarının yayınlandığı söylentisini duydum ve gördüm Samsung members uygulamasına giriş yaptığımda görmek üzere olduğum Android 15 One UI 7 güncellemesini göremedim bu güncellemeyi nasıl yapabilirim Samsung Müşteri hizmetleri ile konuştuğumda kendileri bana Türkiye'nin Beta test ülkesi olduğunu söylemedi nasıl betasını yükleyebilirim Bana yardımcı olabilecek birisi var mı

20 Comments
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
Yalan
0 Likes
oglcnv2
Active Level 1
Galaxy A
Yalan derken anlayamadım.
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
Doğru Değil Yani Ayrıca Beta Türkiyede Yok Daha Birde Sadece S24 Serisi Beta Kullanabildi Test Aşaması Diyorda Betadır O Bide Samsung Asla Vermez A24 Gibi Cihazlara Beta
0 Likes
oglcnv2
Active Level 1
Galaxy A
A24 cihazı 2023 yılında çıkış yaptı eski bir cihaz değil ama teşekkür ederim
0 Likes
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
Evet Ama Samsungun En Çok Değer Verdiği Seri Ne S Serisi Bide A24 Giriş Seviyesi Bir Cihaz Beta Kötü Çalışır O Cihazda
oglcnv2
Active Level 1
Galaxy A
Anladım teşekkür ederim
s24fe
Expert Level 1
Galaxy A
One UI 7 için test cihazları S24,S24+,S24 Ultra'dır.

One UI 7'nin A24 üzerinde halka açık beta sürümü bulunmaz,şu anki ilerlemiş sürümü indiremezsiniz.

Beta test programı Türkiye'de yok.Zamanında kötü kullandık Samsung vermiyor bize.

Size direkt kararlı sürüm gelecek aynı bizim beklediğimiz gibi.Mart ayı gibi sizin cihazınız alır.
oglcnv2
Active Level 1
Galaxy A
Çok sağolun
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
Yalan Haber Yaymak Ne Kadar Kolaymış Valla