DepecheMode
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung, Galaxy S24'te tanıttığı Galaxy AI teknolojisini birkaç eski telefona da yaymıştı ancak şu ana kadar bir cihaz serisi hariç tutuldu: A serisi.
Şaşırtıcı bir hamleyle, bu artık değişiyor. Samsung, Galaxy S24 pazarlamasının neredeyse tamamında ön planda olan Circle To Search'ün Galaxy A55, A54, A35 ve A34'e geleceğini duyurdu. Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ da güncellenecek.
Samsung, Galaxy S24'te tanıttığı Galaxy AI teknolojisini birkaç eski telefona da yaymıştı ancak şu ana kadar bir cihaz serisi hariç tutuldu: A serisi. Şaşırtıcı bir hamleyle, bu artık değişiyor.
Samsung, Galaxy S24 pazarlamasının neredeyse tamamında ön planda olan Circle To Search'ün Galaxy A55, A54, A35 ve A34'e geleceğini duyurdu. Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ da güncellenecek.
Bu, orta sınıf telefonlara önemli bir eklemedir. A serisi telefonların One UI 6.1'e güncellenmesine rağmen hiçbir AI aracına sahip olmadığı doğrulandıktan sonra , daha ucuz Galaxy cihazlarının bu teknolojiyi asla göremeyeceğini varsaymak adildi.
Circle to Search, kullanıcıların resimlerin etrafına daire çizerek Google araması yapmasına olanak tanıyan Google Lens'in yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Özellik, tam sayfa metin çevirileri, QR kodu tarama ve matematik problemlerini çözmek için adım adım bir kılavuz oluşturan (aslında çözmeden) bir ödev yardım bileşeni ekleyerek işlevselliğini genişletti.
Google ve Samsung, aracın işlevselliğini mümkün olduğunca çok sayıda farklı AI görevini kapsayacak şekilde genişletiyor. Bu, birçok kişinin telefonlarında AI ile etkileşime girmesinin ilk yollarından biri olması muhtemel olduğu düşünüldüğünde mantıklıdır: arama yoluyla.
Circle to Search'ü 2024 ve 2023 A serisi telefonlara eklemek, bunun Android'deki en yaygın dağıtılmış AI özelliklerinden biri olacağı anlamına geliyor. Bu nedenle, her iki şirket de daha fazla insanı AI ekosistemlerine çekmeyi hedefledikçe aracın yeteneklerini muhtemelen genişletecektir.
Şimdi soru şu, bu telefonlara başka hangi AI özellikleri eklenecek? Anında Yavaş Çekim gibi bazıları eski veya ucuz telefonlar için çok talepkar. Ancak Galaxy S22 Canlı Çeviri, Sohbet Asistanı ve diğerlerini çalıştırabiliyorsa, belki A serisi de çalıştırabilir.
2 Comments
iphone-ve-diğer leri
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-20-2024 06:10 PM (Last edited 08-20-2024 06:13 PM ) in
Galaxy A
Yani bişey değil olmasa da olur
srdrdmrl77
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-20-2024 10:07 PM in
Galaxy A
Hiç kullanmıyorum , ihtiyaçda duymadım. Benim için AI şudır ben telefona seslenicem ve bana cevap verecek (şunu ara,bunu ara,şuna mesaj at vb. ) gibi konuşacaz. Örnek siri gibi