cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy A73 5G Samsung cihazlarda bu kronik bir sorun

(Topic created on: a month ago)
170 Views
soner33
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung cihazlarda bu kronik bir sorun sanırım bir kaç işlem sonrası cihazda bazı sorunları ortaya çıkıyor İnternete vb. Uygulamalar arası geçişte sorun oluştu mu sıkıntılar çıkıyor tekrardan şık şık gidip cihaz bakımı yaptırmak zorunda kalınıyor. İphone da böyle bir sorun olmuyor sanırım bu yüzden Apple la geçiş yapmayı düşünüyorum akıllı saatim de Galaxy Watch classic 47mm fazla bir hassasiyet yok hemen tepkime cevabı biraz yavaş 

6 Comments
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
Saatte ki sorunda çok garip. Şu an için apple ekosistemi kullanan biri olarak söylüyorum apple watch'larda bluetooth bağlantısını kesseniz bile bildirimler sıfır gecikmeyle anında düşmeye devam ediyor. Bende samsung ekosisteminden geçiş yaptım gerçekten ciddi bir konfor farkı var bi çok konuda
A73_MKG_2022
Expert Level 1
Galaxy A
Sana katılıyorum reis bende memnun değilim
MrAdemY
Active Level 5
Galaxy A
Ben de yeni bir telefon almak isterdim ama şu anki maddi durumumla maddi gücümle yeni bir telefon almam çok ama çok zor. Gönül ister son model bir iPhone ama o parayı verecek güç yok bende :d
0 Likes
soner33
Active Level 1
Galaxy A
Watch saat lerde sim kartlı olmalı telefondan uzaklaşınca hiç bir fonksiyon dan yararlanamıyoruz samsung umarız bu yorumları dikkate alıyordur bir de kameraların performansı da düşüyor
0 Likes
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy A
Saatinin özelliklerini tanımanı araştırmanı tavsiye ederim. Saatinde telefonum yanında olmadan arama ve mesajlaşma yapabiliyorsun. Wp uygulama olarak indirip wp ı kullanabiliyorsun. İnstagramdaki bildirimlerini görüp yanıtlayabiliyorsun. Bazı destekleyen bankaların internet bankacılıklarını bile kullanabiliyorsun. Daha ne yapsım bu saat 🤣
0 Likes
s24fe
Active Level 10
Galaxy A
A serisi dusuk seri,iPhone amiral gemisi.iPhone daha memnun edecek ama Galaxy S serisi kullanmadan iPhone denemeyin.
0 Likes