cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy A56 5G, FCC'de listelendi: İşte beklenen özellikler

(Topic created on: 01-26-2025 11:33 PM)
493 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Samsung'un yeni orta segment akıllı telefonu Galaxy A56 5G, yakın bir zamanda bazı teknik özellikleriyle FCC'de listelendi. İşte 8 GB RAM ve Android 15 ile gelen cihazın detayları:

image

Teknoloji devi Samsung'un orta segment akıllı telefon serisi Galaxy A, yakında yeni bir üyeyle güçleniyor. Yakın bir zamanda FCC sertifikasını alan Galaxy A56 5G, teknoloji severler için heyecan verici özellikleriyle birlikte gelecek.

İşte Samsung Galaxy A56 5G'nin beklenen özellikleri:

Samsung'un yeni nesil akıllı telefonu Galaxy A56 5G, geniş bağlantı seçenekleriyle öne çıkıyor. Cihaz, FCC'de 5G teknolojisinin yanı sıra GSM, WCDMA ve LTE FDD gibi mobil bağlantı standartlarını desteklerken görüntülendi. Ayrıca n1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 66, 77 ve 78 bantlarıyla kullanıcılara esnek bir bağlantı deneyimi sunacak.

image

Teknik özellikleri arasında ise Bluetooth, GNSS, NFC ve Wi-Fi (802.11.b/g/n/a/ac/ax) gibi modern bağlantı seçenekleri bulunuyor. Geekbench veritabanında görülen bilgilere göre, cihaz 8 GB RAM ve Exynos 1580 işlemcisiyle performanstan ödün vermeyecek.

Şarj konusunda da iddialı olan Galaxy A56 5G, 45W kablolu hızlı şarj teknolojisi ve 4.905mAh kapasiteli bataryası ile dikkat çekiyor. Yazılım tarafında ise cihaz, Android 15 ve One UI 7 arayüzüyle gelecek. Son olarak yapay zeka destekli yeni özellikleriyle kullanıcı deneyimini zenginleştirecek cihazın 2025 yılının ilk çeyreğinin sonunda küresel pazara sunulması bekleniyor.
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy A
Ben samsung'un sitesini baz alıyorum çünkü a56 çıktığında samsung çıkıpta dışarıda 15bnie satılıyor o zaman a56yı 18bin yapalım demeyecek, kendi sitesinde kaçsa eski fiyat onun üzerine ekleyerek satacak veya çok cüzi bir miktar ekleyerek yakın fiyata satacak.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A56 20k olmaz en fazla 22k veya 23k olur
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
A55'de 12gb Ram Vardı Ama Türkiyede Satılmamışdı Belki A56'dada Aynısı Olur
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy A
Şubatta zaten zam gelecek eğer satıştan kalkmazsa 24bine yaklaşır fiyatı a56da 25binden aşağı olmaz gibime geliyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben olsam A54 den A56 ya geçmezdim S24 veya S25 geçerdim
R7done
Active Level 7
Galaxy A
Zaten dediğim gibi 8gb modeli 20kyı aşarsa s24+ alacağım
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy A
A serisi işlemcisinden dolayı daha doğrusu samsungun a serisinde uyguladığı yazılımsla kısıtlamadan dolayı güçsüz kalıyor, s serisindeki 8ram fazla fazla yetiyor, hatta a54 işlemcili tavlette 5 6 uygulama aynanda çalıştırıp kullanırken bile 8gb ram yeterli oluyor, 12ram tabiki ileriye dönük olarak çok daha iyi ama günlük kullanımda 8ram A serisi haricinde fazlasıyla yeterli. A serisinin ramı artsada sırun çözülmez çünkü kasıtlı olarak A serisi yavaş tutuluyor, gayet güçlü cihazlar aslında gerek işlemcileri gerek ramlari.
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim kardeşim 😊
Galaxy A
Şahin diyodu geçen gün A55 İle A56 arasında bi değişiklik yok diye gözleri bozulmuş galiba 😂