BurakIV
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Önceklikle herkese merhabalar.
Telefonu sıfır kapalı kutu olarak 19.12.2024 tarihinde bir e-ticaret sitesi üzerinden aldım. Telefon gayet hoş ve her şey yolunda ilerliyordu ta ki bir ay öncesine kadar.
Telefona gelen güncellemeleri neredeyse geldiği gün yapıyordum, herhangi bir fiziksel darbe almamasına rağmen tamamen yazılımsal olarak düşündüğüm donma sorunu ile karşılaşıyorum.
Sorun şu bir uygulamadan ana ekrana gelmek istediğimde, uygulama ararken yanlış harfi sildiğimde veya ufak bir harekette bile telefon donup kendini yeniden başlatıyor ve bunu günde en az 5 kez yapar oldu. Her yerde araştırdım ama hiçbir çözüm bulamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise güncellemeleri yapın dediler yaptım hatta en sonuncusu bugün geldi onu da yaptım fakat sorun hala aynı şekilde devam ediyor ve bu çok can sıkmaya başladı.
Ayrıca şunu da farkettim aktif olarak fc mobile oynuyorum ve dokunmadığımda ekran kilitleniyor parmak iziyle açmaya çalıştığım zaman telefonun sağ üstte doğru köşesinde ufak bir piksel hatası gibi bir beyazlık çıkıyor.
Lütfen çözümünü bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
Hepinize iyi forumlar ve hayırlı ramazanlar.
16 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
5252ordu
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-01-2025 11:07 PM in
Galaxy A
A55 donma Kasma gerçekten garip
BurakIV
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-01-2025 11:14 PM in
Galaxy A
2 aydır bir sorun yoktu ama son zamanlarda çığrından çıktı
BİLİRKİŞİ0
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-01-2025 11:39 PM in
Galaxy A
Aynı problemi bende yaşıyorum sürekli kapanıyor ve bazen açılmıyor da bugün müşteri temsilcisi ile görüştüm servise götürmemi önerdiler
BurakIV
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-01-2025 11:40 PM in
Galaxy A
İlk işim o olacak benim de fabrika ayarlarına döndürmek hikaye sanırım.
BİLİRKİŞİ0
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-01-2025 11:42 PM in
Galaxy A
3 defa denedim her güncellemeden sonra aynı sorun ve hata olarak donanımsal diyor bazı danışmanlar samsung bu konuda müşterisine önem vermiyor malesef
BurakIV
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-01-2025 11:46 PM in
Galaxy A
Bakalım servis sürecini ve sonrasını buradan paylaşacağım yine siz benden önce davranırsanız lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim ilk izin günümde en yakın servise gideceğim, umurlarında olmaz ise de artık thh veya hukuk çerçevesinde hakkımı ararım.
BİLİRKİŞİ0
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-01-2025 11:51 PM in
Galaxy A
Ben servise göndermeden önce aldığım bayi ile görüşeceğim garantisi var onlar ilgilensin ayrıca servis Ankara'da diyorlar Gaziantep'te servisi yokmuş maalesef tabiki bilgilendiririm 8 ay oldu cihazi alalı tam 4 aydır böyle bir saçmalık var önceden eski sürümü çok iyiydi hatta tavsiye ediyordum herkese
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »