Original topic:

Samsung Galaxy A55 8/128 GB donma sorunu.

(Topic created on: 03-01-2025 11:01 PM)
753 Views
BurakIV
Active Level 1
Options
Galaxy A

Önceklikle herkese merhabalar.

Telefonu sıfır kapalı kutu olarak 19.12.2024 tarihinde bir e-ticaret sitesi üzerinden aldım. Telefon gayet hoş ve her şey yolunda ilerliyordu ta ki bir ay öncesine kadar.

Telefona gelen güncellemeleri neredeyse geldiği gün yapıyordum, herhangi bir fiziksel darbe almamasına rağmen tamamen yazılımsal olarak düşündüğüm donma sorunu ile karşılaşıyorum.

Sorun şu bir uygulamadan ana ekrana gelmek istediğimde, uygulama ararken yanlış harfi sildiğimde veya ufak bir harekette bile telefon donup kendini yeniden başlatıyor ve bunu günde en az 5 kez yapar oldu. Her yerde araştırdım ama hiçbir çözüm bulamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise güncellemeleri yapın dediler yaptım hatta en sonuncusu bugün geldi onu da yaptım fakat sorun hala aynı şekilde devam ediyor ve bu çok can sıkmaya başladı.

Ayrıca şunu da farkettim aktif olarak fc mobile oynuyorum ve dokunmadığımda ekran kilitleniyor parmak iziyle açmaya çalıştığım zaman telefonun sağ üstte doğru köşesinde ufak bir piksel hatası gibi bir beyazlık çıkıyor.

Lütfen çözümünü bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. 

Hepinize iyi forumlar ve hayırlı ramazanlar.
16 Comments
llgngr
Active Level 7
Galaxy A
hocam bence hic ugrasmadan garantiye gonderin
BurakIV
Active Level 1
Galaxy A
İşten izin alacağım direkt göndereceğim artık o kadar fazla yapıyor ki telefona dokunmak istemiyorum
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy A
Hocam belki güncellemeler yüklenirken bir hata olmuştur. İmkanınız varsa verilerinizi yedekleyip cihazı tamamen sıfırlamayı deneyin.
BurakIV
Active Level 1
Galaxy A
Garantiye göndermeden önce son kez bunu deneyeyim umarım yazılımsaldır.
Galaxy A
Servise bi götürün derim. Eğer servise götürdükten sonra da düzelmez ise Tüketici Hakem Heyetine başvurun hakkınızı arayın. Değişim olarak istemeyin bence direkt para iadesi isteyin.
BurakIV
Active Level 1
Galaxy A
Onu ilk başında düşündüm ama cihazı alışveriş kredisi ile almıştım tek kaygım o elimde geçebileceğim cihaz olmayacak
Galaxy A
Nasıl yani elinizde geçebilecek derken anlayamadım
0 Likes
BurakIV
Active Level 1
Galaxy A
Para iadesi yaparlarsa kredi kapanır yeni cihaz alamam kredim olmayacağı için
0 Likes
Galaxy A
O zaman yani cihaz değişimi isteyebilirsin başka seçenek kalmıyor. Ben kendim iade isterdim diye söyledim çünkü zamanında değişim yaptırmıştım bende hakem heyetinde ama bir **bleep** görememiştim. Sanırım A53 serisi kronik ısınma sorunluydu. Değişim isteyin derim bozuk cihaza göre daha iyi bir seçenek.
0 Likes