cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy A55 5G, “Kesintisiz Güncelleme” Desteğiyle Geliyor

(Topic created on: 03-22-2024 10:00 AM)
1346 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Galaxy A

image
Samsung Galaxy A55 5G, “kesintisiz güncelleme” desteğiyle gelen ilk Galaxy akıllı telefon modeli olmuş durumda. Samsung bu konuda gerçekten çok geç kaldı.

Kısa süre önce lanse edilen Samsung Galaxy A55 5G, Galaxy tarafında bir ilke imza atarak Google imzalı Android özelliği “kesintisiz güncelleme” desteğiyle beraber güncelleme sürecini daha iyi hale getiriyor. Bu özellik sistem güncellemelerinin direkt olarak arka planda yapılmasını imkan sağlıyor, böylelikle güncelleme sürecinde telefonlar kullanılmaz hale gelmiyor. Bu faydalı temelde güncelleme bittiği zaman çok kısa süre bir yeniden başlatma yeterli oluyor.

Kaynak:Log
30 Comments
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Buna vereceğim parayı çöpe atarım ben a54 aldım exynos işlemci 5 kuruş etmez a55 de fiyasko kardeşim
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Çöp değilde orta segmentte bana göre fiyat performans ürünü ama az daha koyar s serisi alırım orası ayrı tabi.
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Kardeşim bende Şu An 3 Adet Telefon Var Samsung A73 A54 Ve S23 Ultra A73 Ve S23 Ultra Uçak A54 Kaplumbağa A55 De Öyle Hiç Kandırmasınlar Milleti Snapdragonla İşbirliğini Bitirmeye Çalısan Samsung Satışları Düşmeye Başladı Kan Kaybediyor
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Çok Haklısınız.
Cihad4423
Active Level 5
Galaxy A
Meswla nasil kamlumbaga muhtesem bir cihaz bu dunyada 10 milyindan fazla satti ve halen satiliyor
Cihad4423
Active Level 5
Galaxy A
A54 10 milyondan fazla satti dunyada en fazla satilan 6 telefon nasil kan kaybediyormus
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Kanka onlar reklam milleti s serisine yönlendirmek icin bilerek kötü telefon yapıyorlar 😀😀
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Milletin parası yok diye satılıyor eski başarısı yüzünden satıyor ve emin ol a54 cihaz donma kasma vede takılma yapıyor a55 al gör kardesim kalas gibi telefonlar bende 3 adet cihaz var
0 Likes
Cihad4423
Active Level 5
Galaxy A
8 aydir bende a54 birkwre bile kasmadi donmadi masallah reklam degil cihaz bomba