mertcanturker
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Bugün hiçbir sıvı teması olmamasına rağmen bu hatayı aldım kurutma makinesi ile kuruttum uyarı kayboldu. Şarja taktım %100 oldu çıkardım gene aynı uyarıyı verdi gene aynı yöntemle hava üfledim sarj soketine usbsettings uygulaması verilerini sildim uyarı tamamen gitti şuan sorun yok ama birdaha gelebilir tam çözüm için ne yapılması gerekir aynı sorunu yaşayan oldu mu ?
- Tags:
- A52
- nemalgılandı
4 Comments
ogzhand
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-27-2023 08:17 PM in
Galaxy A
Keşke içeriye hava üflemek yerine elektrikli süpürge ile içerideki nemi çekmeye çalışsaydınız. Bir daha aynı hatayı verirse bir de bu dediğimi deneyin.
S21FE5G-
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-27-2023 11:00 PM in
Galaxy A
Sıvı teması olmadıysa toz almış olabilir benim de başıma geldi soket tozlanmıştı bir nedenle, servise baktırmıştım bir şey yok dediler kendim yapmaya karar verdim baktığımda da bayağı bir toz birikintisi falan vardı geçti daha gelmedi ama bu uyarı kendi kendine gittiyse tekrar karşına gelecektir
mertcanturker
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-27-2023 11:06 PM in
Galaxy A
Kurutma makinesi tutunca gitti hala da çıkmadı ama siz nasıl hallettiniz içi tozlu ve sıvı teması asla olmadı tozu alabildiniz mi ve uyarı gitti mi ?
S21FE5G-
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-27-2023 11:12 PM in
Galaxy A
Eğer şarj soketi nem veya sıvı madde almışsa muhtemelen gitmiştir ben çok ince bir alet ile içini temizlemiştim sokete zarar vermeden uyarı gitmişti, temizlemeden önce usb kablosu tam girmiyordu halletiğim zaman gitti 1-3 gün geçsin gelmezse ortada sorun yok demektir