cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A52 Dokunmatik Sorunu

(Topic created on: 08-30-2021 12:54 PM)
OguzhanG
Active Level 1
Options
Galaxy A

20 Günlük cihazımda dokunmaları algılamama gibi bir problem var bazen uygulamalara girmek için iki defa dokunmam gerekiyor. Sizce sebebi nedir ? (Ekran koruyucu kullanmıyorum)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba OguzhanG,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-Tanılama-Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Veheb
Active Level 5
Galaxy A
Görseldeki aşamaları takip ederek dokunmatiği test edebilirsinizScreenshot_20210830-132744_Samsung Members_15238.jpgScreenshot_20210830-133157_Samsung Members_15242.jpg
OguzhanG
Active Level 1
Galaxy A
Bu dediklerinizin yanı sıra *#0*# ile de testleri gerçekleştirdiğimde bir problem görünmüyor ama ciddi bir şekilde ghost touch sorunu var günlük kullanımda
Veheb
Active Level 5
Galaxy A
Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz size gerekli bilgiyi vereceklerdir 😊
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba OguzhanG,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-Tanılama-Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes