cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A52 Bu Cihaz Sorunlu

(Topic created on: 08-21-2022 11:43 AM)
863 Views
Forever1
Active Level 3
Options
Galaxy A

2021 yılı kasım ayında internet üzerinden A52 satın aldım. O zamanlar bu kadar pahalı değildi indirimle 4 bin küsür civarına aldım. Daha sonra cihazda sorunlar olduğunu farkk ettim. Kasada açılma ekranda hata. Servise değişim için gönderdim ekranda hata yok denildi kasaya tamir edildi. Cihaz geldiğinde kasa hasarlı hatalı haldeydi. Bir de üzerine serviste yazılım atılmış kim dediyse😡 (Yazılımsal olarak bir sorunu olmayan cihazda kasmalar donmalar ısınmalar. Bir gün o kadar ısındı ki ekrana taktırdığım kırılmaz cam hava aldı). Bunu müşteri hizmetlerine bildirdim. (Bu cihazın esneme sorunu yorumlarını okumuştum ama sonraki üretimlerde sorun olmadığı söylendi. Satın aldım.) Müşteri hizmetleri konuyla ilgileniceklerini söyledi. Defalarca şikayet oluşturdum. Durum bölge sorumlusuna kadar gitti. Yok abi yok olmuyor kimse cihaza sahip çıkmıyor. Tüketici hakem heyetiyle işi çözdüm. Değişim yapıldı.

Değişimden 1 hafta sonra kasanın metalik kısımlarda esneme olduğunu **bleep** ettim. Elimle dokunuyorum çıtır çıtır ediyo. Bir kez olsun yere düşürmedim. Hep kılıfla kırılmaz camla kullanırım. Sözde cihazı sıfıra çıkardık. Ama servis şikayetiyle tüketici hakem heyeti süreciyle uğraştığım sıkıntıları ben bilirim. Samsung servisine zaten güvenim kalmadı. Yıllardır Samsung kullandım. Bu cihazı da çok araştırarak aldım. Gücümüz anca buna yetti. Yok bitmiş artık bitmiş yani. Kullanım kılavuzunda 2 sene garanti 5 yıl ömrü olduğu yazıyor. Bu cihaz 2 sene giderse şükredicem. Arka kapakta ufak açıklıklar mevcut. Yarın arka kapakta açılmaya başlar. Bir cihazda sorundan bahsediliyorsa almayın aldırmayın. Ama bu süreç samsung servisini tanıttı bana. İlk fırsatta başka bir markaya geçiş yapıcağım. Sözünü ettiğim cihaz şu an 8000 tl. Ben yandım siz yanmayın. Kesinlikle samsung düşmanı birisi değilim. Türkiye şartlarında piyasa pahalı paramızın değeri hiç yok. Ama o para nasıl kazanılıyo? Kimin umrunda ki? Bu cihazda uygun bütceli olsun diye yapıldı belki ama ben verdiğim 4300 tl ye acıyorum şimdiki fiyatıyla siz kıyaslayın. Herkesin kendi kararı ama bilgin olsun Samsung ben artık yokum. Benim kazancım sana yok.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Forever1,

Konunun detaylı incelenebilmesi için tarafımıza aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmak isteriz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

25 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
En güzelini yapıyorsun kardeşim başka marka al. Samsung almayın aldırmayın 👍👍👍
Forever1
Active Level 3
Galaxy A

Samsung un hangi cihazını alırsan al, garanti hep aynı yine aynı kişiler ilgilenecek o sıkıntıyı ben bi defa yaşadım bir daha riske girmem. Benim başıma gelmez servisle işim olmaz demeyin, forum samsung un ekran yanığı şikayetleriyle dolu.

Galaxy A
Ayni benim sorunlar verdim hakem heyetune degisim cikti sifirini verdiler suan tikir tikir canavar gibi calisiyor
Forever1
Active Level 3
Galaxy A

İnşAllah öyle devam eder. Çalışmasıyla ilgili bir sorunum yok zaten. Kalite vasat. Malum yaz aylarında cihazlar bir miktar ısınır. Bu cihaz ısıya gelmez yarın dağılır. Kullandıkça anlarsın...

Galaxy A
Evet evet hava sicak arka kapak kendini birskiyor malesef kapakta araliklar oluşmus
Forever1
Active Level 3
Galaxy A

Dur daha yeni başlıyorsun. Bu cihazın tamamı plastikten. Kenarlarda metalik görünümlü yer var orası esneyince nasıl oluyor diye çıldırıyorsun. İnşAllah yaşamazsın ama iki iki daha dört.

Galaxy A
Valla yine tuketici hakem heyetine basvururum
Forever1
Active Level 3
Galaxy A

Bi 6 ay daha o zaman 😂 çok komik demi garantili cihazın var sorununu ticaret il müdürlüğü veya kaymakamlığa bağlı bir birim Tüketici Hakem Heyeti çözüyor.

Galaxy A
Cok komik benim boş vaktim cok samsungla ugraşir dururum bide gittim heyete bizde 5 yil garanti var dediler ornek 2 yil icinde cihazin ariza yaomadi garanti bittikten sonra soeun cikarsa biz yine bakiyoruz o cihaza yine dava edebiliyorlarmis