cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A50 Android 10 Google Fotoğraflar

(Topic created on: 04-11-2020 05:29 PM)
808 Views
AtaA50
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba. 

Ben Samsung Galaxy A50 kullanıyorum ve Android 10 güncellemesi geldiği gün telefonu Android 10 a yükseltmeden önce 8000 fotoğrafım kalmıştı. 
Daha sonra yükselttiğimde fotoğraflar çift oldu. Ve sonra veriyi ve önbelleği sildim hatta o gün Temiz bir Android 10 olarak sıfırladım. 
Fotoğraflarım sd kartımda duruyor. Bitmesine tam tamına 8000 adet fotoğrafım kalmışken bu sorunu yaşıyorum.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DeadForest
Active Level 8
Galaxy A
yedekleme den mi bahsediyorsun 8000 kaldı derken

View solution in context

0 Likes
Solution
AtaA50
Active Level 1
Galaxy A
Kardeşim sorunu çözdüm beklemek gerekiyormuş google fotoğraflar önceden yüklenen fotoğrafları kontrol ediyor ve sonra çift fotoğraflar ortadan kalkıyor, seninde ilgin ve yardımın için teşekkür ederim. Iyi geceler çözümü kabul edersin. Bu sorun çözüldü.

View solution in context

0 Likes
14 Comments
DeadForest
Active Level 8
Galaxy A
Galerilerideki şu kare varya büyüteçin sol iki yaninda ona basınca o çift düzeliyor.
0 Likes
AtaA50
Active Level 1
Galaxy A
Yinede sağol ama ben galeriden bahsetmiyorum. Kısacası şöyle benim normalde 27000 foto var. Android 10 yukleneden once bitmesine 8000 foto kaldiydi. ben de surum yukselttikten sonra yapar diye düşündüm. Ozaman dır bu sorunu yaşıyorum.
0 Likes
Solution
DeadForest
Active Level 8
Galaxy A
yedekleme den mi bahsediyorsun 8000 kaldı derken
0 Likes
AtaA50
Active Level 1
Galaxy A
Evet.
0 Likes
AtaA50
Active Level 1
Galaxy A
daha iyi anlaşılması için foto da atabilirim.
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy A
yeni surume geçerken neden yedekleme yaptın ki ne alaka keşke temiz android 10 olarak sıfırlamasaydin onlar gelmez gitti
AtaA50
Active Level 1
Galaxy A
ben bide google ekibine soracağım yinede yardım için teşekkür ederim.
0 Likes
AtaA50
Active Level 1
Galaxy A
cevap için tşk. Tüm fotoğraflarım sd kartta giden 1 foto bile olmadı. yani android 10 a guncelledikten sonra 8000 olan foto 7999 diye dusmedi. normalde yedekleme yaparak kısalırdı. yani 27 bin olarak bastan yedeklemeye başladı yani tam olarak bu.
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy A
Alan yetersizliği olabilir mi sd card samsung cloudda
0 Likes