cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy A33 Pil hakkında

(Topic created on: 04-01-2023 05:05 PM)
Members_nq09O6i
Beginner Level 4
Options
Galaxy A
Ekran açık kalma süresi 7 saat 30 dakika
Ekran kapalı kalma süresi 9 saat 25 dakika
Full wifiye bağlı şekilde genel olarak twitter, facebook, instagram, youtube, whatsapp ve twitch uygulamaları kullanıldı. Parlaklık ortalama olarak %40 seviyelerinde. 90hz açık. 3,5 aylık cihaz. Değerler normal midir? Daha fazla ekran süresi alan var mı? Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.
14 Comments
Galaxy A
Grafik paylaşsaydınız keşke
ÖmerA72
Expert Level 2
Galaxy A
Öncelikle şunu bilmenizde fayda var. Ne yaparsanız yapın Şarjıniz çabuk bitecek. Kendinizi bu kadar yormaya gerek yok. Ben çok rahatım Şarjı umursamıyorum. Hızlı bitebilir. Şarjın hızlı bitmesi Android 13'ten kaynaklanıyor. Android 11'deyken şarj hızlı bitmiyordu. Lütfen sarj konusuna fazla takılmayın. A33 Android 16'ya kadar alacak. Android 16 gelene kadar Şarj durumu çözülmüş olur inşallah.
Galaxy A
13 ile ne ilgisi var yanlış bilgi verme!Bende 13 kurdum ve birçok orta ve üst model 13 ile şarj sıkıntısı yasamadı.Kullanım şekli,kullandıgı uygulamalar vb.etkiliyor şarj süresini.En son M12 için de 14 kesin alacak deyip,baska bir paylasımda kesinlikle almayacak diyerek terslenmiştin!Yanlış bilgi verme insanlara net bilgisine sahip olmadıgın konularda!
ÖmerA72
Expert Level 2
Galaxy A
Android 11'te durum böyle değildi uygulamalar kullanım şeklide olsa Durum yine aynıydı şarjı az bitiyordu. Ben yanlış bilgi vermem. Android 13 şarjı çabuk bitiyor çünkü kalite var yükseklik var
Galaxy A
Bende hiçbir sorun olmadı ajsine 2 saat daha uzadı ve çoğu kişinin bu şekilde iyileşmiş durumda.Members arama kısmına 13 yazıp aratarak görebilirsin.
ÖmerA72
Expert Level 2
Galaxy A
Sana daha öncede söyledim sürekli aynı lafları söylüyorsun ben daha o zamanlar yeni katilmistim foruma bilmeden Android 14 alacak zannettim öylede yazdım samsung members'in nasıl bir forum olduğunu yeni yeni öğrendim. Şu an dikkatli hareket ediyorum
Galaxy A
Aynı şekilde net olmayan bilgi vermen problem ve devam ettiğin için söyledim.
ÖmerA72
Expert Level 2
Galaxy A
Anladım. Ben pek şarj konusuna takılmıyorum. Umursamıyorum. Sürekli şarj ile uğraşırsak bu takıntı haline gelir. Android 14'te şarj sorunu düzelir inşallah
Galaxy A
İnşallah düzeltir 14 ile.