Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A32 Donma Sorunu

(Topic created on: 07-08-2021 07:16 PM)
671 Views
syblla
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba ,

Telefonu alali 1 hafta olmadi ama gunde en az 3 kere ekran bir islem yaparken donup kaliyor ve mecbur yan tusa uzunca basip yeniden baslatiyorum.
Telefonu aldigim gun yazilim guncellendi. Onceden boyle miydi yoksa yazilim sebepli mi oluyor bilemiyorum. Ama sinir bozucu .
Bugun uygulama ayarlarini vs sifirladim az once yine ayni sey oldu. Kamera cekim kalitesi falanda iyi degil.
Sorunu baska yasayan ya da onerisi olan var mi ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba syblla,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
ali_edgn
Active Level 7
Galaxy A
bence yazılım güncellemesi ile düzelir 🙂🙂
0 Likes
syblla
Active Level 3
Galaxy A
Yazilim guncellemesi kim bilir ne zaman olur. Bilsem baska bir model alirdim..
0 Likes
asikız44
Beginner Level 5
Galaxy A
Yazılımsal bir hata bende de aynı sorun oldu şuan serviste bakam daha gelmedi
0 Likes
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
Cihazınızı alalı 6 ay geçmedi ise Kanun gereği ilk 6 ay içerisinde cihaz sıkıntılıysa firmadan iade veya sıfırı ile değişim isteme hakkınız var. Değişimi veya iadeyi yapmak zorunda. Kullanıcının isteğine göre işlenir veya tamir ettirilebilirsiniz ücretsiz bir şekilde.
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba syblla,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes