cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A22 4G, OneUI Core 4.1 sürümünde optimizasyon sorunları

(Topic created on: 10-16-2022 09:27 PM)
221 Views
Leckqma
Active Level 4
Options
Galaxy A

Türkiye cihazı olan Samsung Galaxy A22 4G (SM-A225F) telefonumda OneUI Core 4.1 sürümünü kullanıyorum ve bazı optimizasyon sorunları yaşıyorum. Telefonumu navigasyon hareketleri ile kullanıyorum. Twitter, ve Reddit'de ekranı kaydırırken takılıyor, Snapchat'den vrya Kamera'dan ana ekrana dönerken kare düşüşü yaşıyorum. Bunları düzeltecek bir yazılım güncellemesi yayınlanacak mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Leckqma,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

6 Comments
Rimun
Active Level 3
Galaxy A
şuanlık bilmiyoruz ve aynısı benim telefonum içinde geçerli. internette One UI 5 güncellemesi ile animasyonların ve bazı optimizasyon sorunlarının giderileceği söyleniyordu. Büyük ihtimalle one ui 5 ile düzelir. Ancak telefonunu android 13 erişimi olacak telefonlarda göremedim. o yüzden benim tavsiyem eğer bu sorunlardan çok şikayetçiysen telefonunu yeni çıkan bazı orta segment telefonlarla değişmen. A52, A72... gibi telefonlar mesela. Ya da aylık gelen güvenlik güncellemeleri ile sorunlar giderilebilir.(bu yeni aklıma geldi.)
Leckqma
Active Level 4
Galaxy A
anladım teşekkür ederim
0 Likes
Leckqma
Active Level 4
Galaxy A
Normalde A52 alacaktım ama bükülme gibi kronik sorunlarının olduğunu öğrendim, sonra A32'ye karar verdim o da sorunluymuş. O yüzden A22 almıştım
0 Likes
Leckqma
Active Level 4
Galaxy A
bu arada A22'nin Android 13 alacağını düşünüyorum çünkü Samsung'un 3 senelik güncelleme programında yer alıyor.
Rimun
Active Level 3
Galaxy A
şuanlık listede göremedim ama 2023 yılının sonlarına doğru alır gibime geliyor. Bu arada, A52 neredeyse geçen sene sonlarına doğru almıştım hala kullanıyorum ama hala bükülme gibi bir sorunla karşılaşmadım.
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Leckqma,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​