Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A21s Google Play Store

(Topic created on: 03-09-2021 05:04 PM)
641 Views
Ibrahım
Active Level 10
Options
Galaxy A

Arkadaşlar aranızda bilenler vardır bugün Pubg Mobile'ye güncelleme geldi ve ben Google Play Store'den güncellemek istiyorum ama yok güncelleme Galaxy Store'de var. Birde Google Play Store güncelleme gelmiş indiriliyor ama güncel olmuyor belki bu sebepten dolayı Pubg Mobile güncellemesi Google Play'de yoktur ne yapmalıyım? Birde soru sormak istiyorum Samsung Galaxy A21s kullanan ve Pubg Mobile oynayan arkadaşlar sizde Google Play'de güncelleme gözüküyor mu bende aç yazıyor?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
FetihanYuksek
Active Level 4
Galaxy A
Kardeşim banada öyle oluyor her defasında GOOGLE PLAY VERİSİNİ SİL TEKRAR GİR DÜZELİYOR.

View solution in context

Solution
FetihanYuksek
Active Level 4
Galaxy A
olduysa çözümü kabul edermisin

View solution in context

0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy A

Ibrahım merhaba 

Eğer oyunu " Google Play Store " üzerinden yüklediyseniz, oyuna gelebilecek her güncellemeyi "Google Play Store" üzerinden görüntüleyebilmeniz gerekiyor. Oyunu "Google Play Store" üzerinden indirip, " Galaxy Store" üzerinden güncelleme alıyorsanız, Play Store uygulamanız güncel olmayabilir veya düzgün çalışmıyor olabilir Play Store verilerini silmenizi öneririm yada  Play Storeda ana sayfada 3 çizgi tuşuna basarak güncellemeleri denetleyebilirsiniz. 

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Solution
FetihanYuksek
Active Level 4
Galaxy A
Kardeşim banada öyle oluyor her defasında GOOGLE PLAY VERİSİNİ SİL TEKRAR GİR DÜZELİYOR.
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Tamam deneyeceğim teşekkürler.
Solution
FetihanYuksek
Active Level 4
Galaxy A
olduysa çözümü kabul edermisin
0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy A

Ibrahım merhaba 

Eğer oyunu " Google Play Store " üzerinden yüklediyseniz, oyuna gelebilecek her güncellemeyi "Google Play Store" üzerinden görüntüleyebilmeniz gerekiyor. Oyunu "Google Play Store" üzerinden indirip, " Galaxy Store" üzerinden güncelleme alıyorsanız, Play Store uygulamanız güncel olmayabilir veya düzgün çalışmıyor olabilir Play Store verilerini silmenizi öneririm yada  Play Storeda ana sayfada 3 çizgi tuşuna basarak güncellemeleri denetleyebilirsiniz. 

0 Likes