Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A20 Batarya Kalibrasyon Sorunu

(Topic created on: 12-24-2020 12:51 AM)
1723 Views
foresighted
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefon henüz 1 senelik.Fakat 2 aydan beri pil yüzdesin de sorunlar var.Geçen ay şarj %20 ye geldikten sonra hızla düşmeye başlıyordu.Hatta şarja tak-çıkar yaptığım zaman ikişer ikişer azalıyodu.Ve %5 te iken şarja takınca %0'a inip kapanıyordu.Kalibrasyon denedim,olmadı.Bazı zamanlarda bu sorun olmuyor ama nadiren.Ve bu son zamanlarda %30 dan sonra hızlıca inmeye başladı.Sorun benden mi kaynaklı firmanızdan mı? Müşteri hizmetleri Samsung membersten bakım yaptırdı fayda etmedi.Sonra cihaz bakımı/pil kısmından birkaç ayrıntıyıya bakmamı istediler anormal bir durum yoktu.Telefonu sıfırladım bişey fayda etmedi.

20201224_004908.jpg

Üstelik telefon şarjdayken kullanmıyorum.Garantiye versem yaparlarmı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Samsung_25RFsct,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünümSamsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Hacioglu
Active Level 2
Galaxy A
zoom'u silip o halde batarya performansını ölçtünüz mü? arka planda çalışmaya devam ediyor olabilir.
foresighted
Active Level 1
Galaxy A

samsung  member sağlıklı diyor.Ayrıca Zoomdan olduğuğunu sanmıyorum.Çünki telefonun şarjı %30a kadar iyi gidiyor.Bu arada zoomda 1 saat 28 dakika yalan hergün 8 ders görüyoruz.Telefonu dersler bitince ccleaner ile önbellek,ram temizliği yapıyorum.Uçuruyor telefonu.Fakat %30 luk kısmıma gelince anormal derecede hızlı bitiyor.Samsung dan kaynaklıdır umarım yaparlar.

0 Likes
_A20_
Active Level 8
Galaxy A
Bende hard reset attım bataryayı kalibre ettim onu yaptım bunu yaptım hâlâ düzelmedi yazılımsal bir sorun güncellemeyi beklemekten başka çaremiz yok
0 Likes
foresighted
Active Level 1
Galaxy A

A20 ye Always on display getirmeyen markadan bunu düzeltmesini beklemem.Umarım düzeltirler.

alimert_S20FE
Active Level 9
Galaxy A
ayni sorun eskibyeldfonum a20 de vardi ve tek care bataryayi değistirmek oldu
0 Likes
foresighted
Active Level 1
Galaxy A

Para verdin yani 

0 Likes
alimert_S20FE
Active Level 9
Galaxy A
hayir gelen guvenlik guncellemesinden sonra böyle oldu de ankaraya gonder yapiyolar ücretsiz
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Benim A20 Alfa galiba herkeste olmuş bi bende olmamış bu olay ama yazılımsal ise güncelleme ile düzelir
0 Likes
foresighted
Active Level 1
Galaxy A

Sen son sürüm mü kullanıyosun yoksa android 9 la devam mı

0 Likes