- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-24-2020
12:51 AM
(Last edited
12-24-2020
12:53 AM
by
User0000004
) in
Telefon henüz 1 senelik.Fakat 2 aydan beri pil yüzdesin de sorunlar var.Geçen ay şarj %20 ye geldikten sonra hızla düşmeye başlıyordu.Hatta şarja tak-çıkar yaptığım zaman ikişer ikişer azalıyodu.Ve %5 te iken şarja takınca %0'a inip kapanıyordu.Kalibrasyon denedim,olmadı.Bazı zamanlarda bu sorun olmuyor ama nadiren.Ve bu son zamanlarda %30 dan sonra hızlıca inmeye başladı.Sorun benden mi kaynaklı firmanızdan mı? Müşteri hizmetleri Samsung membersten bakım yaptırdı fayda etmedi.Sonra cihaz bakımı/pil kısmından birkaç ayrıntıyıya bakmamı istediler anormal bir durum yoktu.Telefonu sıfırladım bişey fayda etmedi.
Üstelik telefon şarjdayken kullanmıyorum.Garantiye versem yaparlarmı?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2020 08:35 AM (Last edited 12-24-2020 08:35 AM ) in
Galaxy AMerhaba Samsung_25RFsct,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2020 12:56 AM (Last edited 12-24-2020 12:56 AM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2020 01:04 AM in
Galaxy Asamsung member sağlıklı diyor.Ayrıca Zoomdan olduğuğunu sanmıyorum.Çünki telefonun şarjı %30a kadar iyi gidiyor.Bu arada zoomda 1 saat 28 dakika yalan hergün 8 ders görüyoruz.Telefonu dersler bitince ccleaner ile önbellek,ram temizliği yapıyorum.Uçuruyor telefonu.Fakat %30 luk kısmıma gelince anormal derecede hızlı bitiyor.Samsung dan kaynaklıdır umarım yaparlar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2020 01:25 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2020 03:19 AM in
Galaxy AA20 ye Always on display getirmeyen markadan bunu düzeltmesini beklemem.Umarım düzeltirler.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2020 01:41 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2020 03:20 AM in